UPRAVO GA JE OSTAVILA PREKO INSTAGRAMA: Slavnog nogometaša supruga javno poklonila ljubavnici

Nakon brutalnog poraza Bayerna iz Münchena, stiže veliki skandal.

Profimedia

Čini se da nema kraja za lošim vijestima za Bayern iz Münchena. Nakon što su zbog poraza koji su doživjeli ovog vikenda ispali s liderske pozicije u Bundesligi, njihov igrač Lucas Hernández našao se usred skandala.

Ako je vjerovati objavi njegove partnerice Amelije Llorente, taj je reprezentativac Francuske, nakon što je ozlijeđen i mora propustiti ostatak sezone, našao vremena za preljub. Španjolka je putem Instagram Storyja dala do znanja da je njihovoj vezi došao kraj.

'Možeš prestati igrati na dvije strane, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koje uopšte ne dolaziš vidjeti', napisala je kratko i jasno, a potom obrisala sve fotografije s njim. 

Instagram 

Cristina Buccino je talijanska influencerica, a Amelijina poruka uslijedila je nakon što je Lucas bio u Milanu sa suigračem iz Bayerna Benjaminom Pavardom.

Profimedia 

 Ovo nije prvi put da su Hernandez i Lorente upleteni u skandal. Prije šest godina dospjeli su na stranice tabloida zbog svađe na ulici. Rasprava je krenula u nogometaševom automobilu, a kulminiralo je kad ga je izgrebala ključevima po licu i vratu.

On ju je pak zgrabio za struk, zbog čega je imala modrice, a ozlijedio joj je i čeljust. Oboje su tada dobili 31 dan rada za opće dobro, a dobili su i zabrane prilaska jedno drugom. Unatoč njima, ubrzo su se pomirili i zajedno otišli na put. Zbog toga je on čak i uhićen.

 Dvije godine kasnije Amelija je, baš kao i danas, na Instagramu objavila da je njihova veza završila.

'Djevojke, prestanite mi pisati s kim Lucas spava ili ustaje (ne zanima me) jer on je samo otac mog sina', napisala je tad.
Evidentno mu je tada ponovno oprostila pa danas gledamo reprizu te situacije.