Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZATVOR I KRIMINAL OBILJEŽILI SU NJEN ŽIVOT: Supruga slavnog nogometaša živi daleko od glamura i ima užasnu životnu priču

Autor Ines Mihć

Gareth Bale nedavno se odlučio umiroviti, a malo tko zna za tešku životnu priču njegove supruge.

 Gareth Bale i Emma Rhys-Jones Izvor: Profimedia

Slavni velški nogometaš Gareth Bale nedavno se odlučio umiroviti.

Čuveni Velšanin koji je tijekom bogate karijere pet puta osvajao Ligu prvaka, tri puta La Ligu, uz mnogo drugih ekipnih i individualnih priznanja, u 33. godini odlučio je staviti točku na veoma uspješnu karijeru.

 Gareth Bale Izvor: Profimedia

Mnogi smatraju da je za njegov uspjeh zaslužna supruga Emma Rhys-Jones. Gareth i Emma vjenčali su se nakon desetogodišnje veze 2019. godine.

Međutim, Emma odskače od većine žena nogometaša. Živi daleko od slave i glamura, a u prilog tome govori i podatak da nema Instagram profil. Rođena je u Cardiffu, a Garetha je upoznala jako mlada budući da su išli u istu školu. Bila je odličan učenik, a nakon škole je završila medicinski fakultet i postala pedijatar.

Vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine na Mallorci. Vjenčanju je nazočilo samo 60-tak uzvanika. Gosti su saznali za mjesto vjenčanja samo 24 sata prije događaja, a morali su i predati svoje mobitele osiguranju prije ulaska. Emma nije željela bilo kakve fotografije sa ceremonije.

 Gareth Bale i Emma Rhys-Jones Izvor: Profimedia

Imaju četvero djece, Navu Valentinu, Axela Charlesa, Albu Violet i Xandera Franka.

Ali, nije sve tako sjajno i bajno u Emminu životu. Naime, njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njene obitelji nije daleko od kriminala i mnogi se bave trgovinom droge. Na vjenčanje nisu bili pozvani ni Emmini djed i baka, koji su je odgajali.

Nakon što je izašao iz zatvora, Emmin otac počeo je živjeti s ruskom cvjećarkom, što je još više razbijesnilo njegovu kćer.

 Gareth Bale i Emma Rhys-Jones Izvor: Profimedia

Međutim, problem sa zakonom nema samo Emmin otac. Članovi Emmine obitelji bili su upetljani u aferu sa nestalim kovčegom u kom je bilo 850.000 eura od trgovine drogom. Automobili koji su pripadali djedu, baki i tetki Emme Rhys-Jones su spaljeni 2016. godine, nakon što su poliveni benzinom u kući njene druge tetke.

U jeku planiranja vjenčanja, Emma je primila još jednu strašnu vijest. Dečko njene sestre je pronađen mrtav. On se navodno ubio u trenutku dok je bio pod istragom socijalne službe u vezi sa skrbništvom nad svojom djecom.

Povezane vijesti