KOLINDA VIŠE VOLI NOGOMETAŠE NEGO VATERPOLISTE? Šetali pred njom u mini gaćicama, no njoj je pažnja bila drugdje

Naša bivša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović, došla je na vaterpolo utakmicu između Mađarske i Hrvatske.

Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatski vaterpolisti nisu uspjeli izboriti nastup na završnom turniru Svjetskog kupa u Los Angelesu nakon što su u susretu posljednjeg, petog kola A skupine zagrebačkog turnira, izgubili od Mađarske sa 10-13, a u publici su ih pratila i neka slavna lica.

Matija Habljak/PIXSELL 

Tako su se među navijačima našli Kolinda Grabar Kitarović i Zlatko Mateša koji su iz prvog reda promatrali događanja u bazenu. Na nesreću, njihova podrška našim vaterpolistima nije bila dovoljna pa su ipak izgubili. No, ono što je mnogima zapelo za oči je to koliko je naša vaterpolo reprezentacija zgodna, odnosno koliko su naši vaterpolisti privlačni ženskim očima.

Unatoč njihovim mišićima, čini se da našoj bivšoj predsjednici, Kolindi Grabar Kitarović, nisu uspjeli izgledom privući pažnju jer je ona nakon utakmice s Matešom o nečemu žustro razgovarala dok su pored nje šetali reprezentativci u mikro gaćicama. Sve su naravno zabilježili objektivi fotoreportera.

Matija Habljak/PIXSELL 

Svi su odmah komentirali kako je očito 'slabija' na nogometaše s kojih ne skida oči tijekom prvenstava, nego na naše reprezentativce iz bazena.