Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKRASIO SE S LJEPOTICOM KOJA MU NIJE ZAMJERILA 'PRIJESTUPE': Viđao se s više žena u isto vrijeme, a sad je vjeran njoj

Michael Phelps iza sebe ima zavidnu plivačku karijeru koju je pomalo zasjenio skandalima.

 Nicole-Johnson-i-Michael-Phelps.jpeg Izvor: Profimedia

Najuspješniji olimpijac svih vremena s 28 medalja, Michael Phelps ima zanimljiv privatan život. Naime, njega mnogi smatraju najboljim plivačem i sportašem ikad, a umirovio se u kolovozu 2016. nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Ipak, njegovu zadivljujuću sportsku karijeru su djelomično zasjenili skandali.

Jedan od njih je seks u troje sa striptizetom Theresom White koja je 2009. rado podijelila detalje njihovih susreta s javnošću. Otkrila je da je okončala romansu s Phelpsom kada je saznala da se on viđa s više žena u isto vrijeme.

Michael se našao i usred seks skandala s dominom Taylor Lianne Chandler koja je rođena kao muškarac. Kontaktirao ju je nakon što je vidio njezin oglas u novinama, a platio joj je 900 dolara za susret u hotelu. Zahtijevao je od Taylor da mokri po njemu.

 Michael Phelps je najtrofeniji plivač svih vremena. Izvor: Profimedia

'Mrlju' na njegovu plivačku karijeru je bacio i skandal iz 2009. kada se pojavila snimka na kojoj se vidi kako Michael koristi bong. Američki savez ga je suspendirao na tri mjeseca zbog korištenja droge, a on se kasnije ispričao.

Zadnji Michaelov prijestup dogodio se u rujnu 2014. kada ga je policija uhitila jer je vozio automobil pod utjecajem alkohola i prekoračio dopuštenu brzinu. Tada ga je plivački savez suspendirao na šest mjeseci i izbačen iz tima za prvenstvo. Zanimljivo je da se samo pet mjeseci ranije vratio iz mirovine u koju je otišao 2012.

Na kraju se Michael 2016. oženio manekenkom Nicole Johnson s kojom je dobio sinove Boomera, Becketta i Mavericka.Posvetio se obitelji i često dijeli fotografije sa suprugom i djecom, a ističe da mu je 'bazen i dalje sretno mjesto'.

Unatoč svim skandalima uživa u velikom ugledu u sportskom svijetu, no vodi i borbu s depresijom. U siječnju 2021. godine supruga Nicole je progovorila o Michaelovom mentalnom stanju.

'Ja sam svako malo gledala u Michaela i molila ga: 'Možemo li ti pokušati pomoći? Jer, ako ja tebe izgubim, ne znam kako ću dalje. Michael je najbolji tata i partner koji si jedna žena može poželjeti. Ono što sam naučila svih ovih godina je da tu tugu ne možeš pobijediti. Ne može on znati kada će se i kako loše osjećati', ispričala je u intervjuu za Today Parents.

I Phelps je progovorio o borbi s depresijom. 'Nicole me voli i silno mi želi pomoći. Želi da ozdravim. Ali, s druge strane, muči se. I ona treba podršku, znam da joj je jako teško', rekao je umirovljeni plivač.

Inače, supružnici su se upoznali 2007. na dodjeli nagrade ESPY za sportska postignuća, a ona je tada radila za televizijsku mrežu ESPN. Dvije godine kasnije su započeli vezu te su nekoliko puta prekinuli i pomirili se. Michael je 2015. zaprosio Nicole, a vjenčali su godinu kasnije nakon rođenja njihova prva sina Boomera.

Povezane vijesti