UNAKAZIO SUPRUGU UDARCIMA, ONA OTKRILA POGLED NA IZRANJAVANO TIJELO: Teške optužbe protiv nogometaša zgrozile javnost

Brazilski umirovljeni nogometaš Welliton navodno je zlostavljao bivšu suprugu.

Profimedia

Posljednjih godina u javnost vrlo često isplivaju slučajevi nasilnika iz svijeta sporta, odnosno zlostavljača koji oduševljavaju na sportskim terenima, ali su u svoja četiri zida pravi ‘divljaci’. Optužbe za silovanje i nasrtaje sve su češće, a sada je za brutalno prebijanje žene optužen i Welliton Soares de Morais, brazilski nogometaš kojeg je njegova bivša supruga optužila da ju je godinama zlostavljao.

Profimedia 

Podsjetimo se, Welliton je većinu svoje karijere proveo u moskovskom Spartaku, a nakon odlaska iz Rusije 2014. godine igrao je, između ostalih, u Turskoj i Saudijskoj Arabiji, ali nigdje nije mogao duže ostati. Karijeru je završio u siječnju ove godine, a sada mu je imidž zauvijek okaljan ovim strašnim optužbama.

Kako stvari stoje, njegova bivša supruga Rafaela dos Reis Carvalho optužila ga je za psihičko i fizičko zlostavljanje. Navodno ju je zlostavljao šest godina, što je objavila objavom na društvenim mrežama.

‘Morala sam izdržati svakakve napade, fizičke i psihičke. Bila sam žrtva, zlostavljao me i tukao’, napisala je te podijelila i video u kojem je pokazala modrice po licu i tijelu. Na videu se vide i slike iščupane kose i potpuno uništenog telefona. Žena je podijelila i screenshotove vulgarnih poruka koje joj je Welliton slao.

Inače je Welliton znan kao agresivac i na nogometnom terenu. Napadač Spartaka 2011. godine sudario se s golmanom moskovskog CSKA-a Igorom Akinfejevim ispred kaznenog prostora, pri čemu je Rus pokidao križne ligamente koljena i oštetio meniskus. Ruski savez presudio je da je Brazilac namjerno faulirao protivnika, te je bio suspendiran šest utakmica.