11 MILIJUNA REAKCIJA ZBOG SAMO JEDNE REČENICE: Ronaldo postigao ono o čemu drugi sanjaju pa podigao prašinu komentarom

Cristiano Ronaldo probio je magičnu brojku od preko 500 zabijenih golova pa se oglasio na društvenim mrežama.

Profimedia

Cristiano Ronaldonedvojbeno je jedan od najvećih nogometaša svih vremena, a sada je učinio ono o čemu mnogi drugi sportaši mogu tek sanjati. Naime, jučer je zabio sva četiri gola u pobjedi 4:0 Al Nassra protiv Al Wehde u susretu 16. kola saudijskog prvenstva te time premašio brojku od 500 golova postignutih samo u ligaškim susretima!

To je iznimno velik broj golova te se smatra pravim dokazom vrhunskog strijelca. S ova nova četiri pogotka Cristiano se popeo na brojku od 503 zabijena gola u svojoj karijeri kada je riječ o ligaškim utakmicama. Tim se uspjehom pohvalio na društvenim mrežama te zapalio Instagram.

'Bio je sjajan osjećaj zabiti četiri gola i stići do 500. ligaškog gola u vrlo uvjerljivoj pobjedi momčadi’, napisao je Ronaldo na Instagramu i u sedam sati od objave skupio skoro 11 milijuna reakcija svojih obožavatelja.

Njegovi su fanovi oduševljeno lajkali i komentirali te čestitali Portugalcu, a mnogi su se pohvalili I svojim znanjem nogometne povijesti i statistika pa su tako otkrili kako je Ronaldo u karijeri najviše pogodaka ostvario igrajući za Real Madrid, a najmanje za Sporting.

Profimedia 

Podsjetimo se, Ronaldo je tri ligaška gola zabio za Sporting iz Lisabona, potom je u Premiershipu zabio 103 gola kroz dva mandata u Manchester Unitedu (84+19), dok je za Real Madrid postigao 311 prvenstvenih pogodaka. Ako se gleda njegova cjelokupna karijere, zabio je 706 gola u 953 nastupa.