Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOGATIJEM ČOVJEKU OTAC UMIRAO PRED OČIMA: Majka mu je otjerala sve djevojke, a onu koja mu rađa djecu još nije oženio

Jedna knjiga bi bila malo da u nju stane cijela životna priča Cristiana Ronalda, najplaćenijeg sportaša svijeta, a mi vam donosimo jedan zanimljiv dijelić njegova privatnog života.

 Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia

Cristiano Ronaldo slovi za jednog od najboljih nogometaša svijeta, ali i iznimno zgodnog muškarca pod čiji su šarm pale mnoge slavne dame. Danas je za njega obitelj iznad svega, a često se na Instagramu hvali svojim obiteljskim životom i djecom, kao i partnericom Georginom Rodriguez, no mnogi ne znaju da je Ronaldo imao teško djetinjstvo.

Naime, Ronaldo je imao jako teško djetinjstvo. Rođen je 1985., a otac mu je bio teški alkoholičar tako da je sva briga za obitelj spala na njegovu majku zbog čega joj je nogometaš i danas neizmjerno zahvalan. Ronaldo je rođen kao najmlađi od 4 djece, a odgojila ga je majka koja je radila kao kuharica.

‘Nismo rođeni u bogatoj obitelji, ali nikada nismo bili gladni, bosi ili bez krova nad glavom. Uvijek smo imali osnovne stvari: hranu, malu kuću, divne roditelje i obitelj. Jesmo li imali teško detinjstvo? Ne, bilo je skromno i jednostavno, zbog čega smo naučili da cijenimo sve ono što danas imamo’, opisala je jednom nogometaševa sestra koja je zajedno s Cristianom odrastala u kućici s limenim krovom, s pogledom na ocean.

Ondje je i buduća nogometna zvijezda napravila svoje prve korake s loptop.

‘Od trenutka kada je ušao kroz školska vrata, samo je mislio na nogomet. Sudjelovao je i u drugim aktivnostima, pjevao, pisao domaće zadaće, ali uvijek je morao imati dovoljno vremena za nogomet, a ako nigdje nije mogao naći loptu, napravio bi je od čarapa’, prisjetila se njegova učiteljica.

Djeca su ga u školi zadirkivala zbog ekonomskog statusa, ali Ronaldo nikada nije dozvoljavao da ga zlobni komentari diraju. Osim siromaštva, Ronaldova obitelj bila je suočena s još jednim velikim problemom – alkoholizmom Cristianova oca koji se opijao, a ponekad i drogirao. Teško zarađeni obiteljski novac tako je trošio na opijate, a djeca su ga gledala kako kopni pred njihovim očima.

‘Moja psihička snaga proizilazi iz svega što sam doživio. Bilo mi je veoma teško suočiti se s određenim stvarima kad sam imao samo 11 godina. Trenutak kada sam ostavio svoju obitelj i otišao u nogometnu akademiju, najgora je uspomena iz mog detinjstva. To je ostavilo emotivni trag koji pretpostavljam da većina dijece mojih godina nije imala’, rekao je Cristiano jednom prilikom.

No, najveća trauma njegova života zbila se 2005. kada mu je otac preminuo zbog bolesti jetre.

‘Nije normalno da izgubiš oca s 20 godina, a u takvim situacijama naučiš mnogo o sebi, moraš biti snažan. Sve me je to mnogo promijenilo. Nakon njegove smrti nemam nikakav strah kada izađem na teren. Otac mi je bio najvažniji u životu. Uvijek mi je u srcu, a kod kuće imam njegovu fotografiju koju sam stavio visoko na zid kako bih uvijek znao da me gleda i pazi na mene’, rekao je nogometaš.

Kada mu je preminuo otac, postao je jako blizak s majkom za koju se priča da je ljubomorna te da sina ne želi dijeliti s niti jednom drugom ženom. Zbog toga je navodno propala i njegova veza s ruskim modelom Irinom Shayk, a zato dosad nije oženio ni Georginu Rodriguez, svoju zaručnicu koja mu rađa djecu – ali bez vjenčanog prstena na ruci. Ronaldo danas ima 5 djece, a navodno mu je san imati jako veliku i složnu obitelj kojoj će moći pružiti sve ono što on sam kao dijete nije imao.

Povezane vijesti