Engleski nogometaš i zvijezda Manchester Cityja Jack Grealish postat će otac. Slavni igrač i njegova djevojka Sasha Attwood očekuju svoje prvo zajedničko dijete, a vijest su objavili putem društvenih mreža. 

'Najveći životni blagoslov', napisao je nogometaš uz fotografiju Sashinog povećeg trbuha. 

Par se upoznao kad su imali 16 godina, a sad oboje imaju 28 godina. Sasha i Jack u vezi su od djetinjstva, a manekenka je nogometaša podržavala tijekom cijele karijere. Sasha je inače manekenka, a tijekom karijere je reklamirala brendove poput L'Oreala, House of Fraser, Pretty Little Thing i Boohoo.

Par je proveo više vremena zajedno posljednjih tjedana nakon teške sezone za Jacka u kojoj je pretrpio nekoliko ozljeda prije nego što je propustio sudjelovanje na ovogodišnjem Euru. 

Par je prošao kroz teška razdoblja tijekom Božića nakon što su njihovu vilu u Cheshireu opljačkali lopovi u potrazi za milijun funti vrijednim nakitom dok je njegova obitelj bila unutra. Nogometaš je govorio o svojoj potresenosti zbog 'traumatičnog' incidenta koji je prestrašio njegove najmilije jer je inzistirao na tome da mu je njihova sigurnost na prvom mjestu.

Jackovi sadašnji i bivši suigrači brzo su čestitali paru na sretnim vijestima, uključujući Erlinga Haalanda, Harryja Kanea, Harryja Maguirea i Ollieja Watkinsa.