Pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Pique slovili su za jedan od najskladnijih parova, sve dok u javnost nisu procurile informacije o Piqueovoj nevjeri nakon 12 godina veze. Naime, slavni nogometaš varao je pjevačicu s tada 23-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti s kojom je ujedno sada i u vezi.

Gerard Pique 2 (4).jpg
Instagram 

Piqueova nevjera slomila je pjevačicu koja je nedugo nakon toga bivšem posvetila nekoliko osvetničkih pjesama, a španjolska Marca je najavljivala da će objaviti i novi singl na Piqueov, odnosno svoj rođendan. Ipak, to se nije dogodilo.

Inače, Shakira je ranije upoznala Claru Chiju, no niti u jednom trenutku nije mogla zamisliti da je ona opasnost za njihovu nekadašnju vezu. Osim toga, Clara se prema tadašnjem paru ponašala vrlo drago.

Nakon objave osvetničkih pjesama, pojavila se i kontoverzna snimka na kojoj se vidi kako Piqueova majka šamara pjevačicu, piše Stil.

Španjolska Marca tada je pisala i kako Shakira zbog svekrve podiže zid oko svoje vile. Mnogi kažu da se tako osvećuje svekrvi jer je znala da je njen sin vara sa sadašnjom djevojkom koju je navodno dovodio u njihovu kuću dok su još bili zajedno. S obzirom na blizinu u kojoj žive, malo je vjerojatno da gospođa nije znala što se događa, a navodno je već i službeno upoznala studenticu i objeručke prihvatila, što je zasigurno povrijedilo pjevačicu.

Ipak, pjevačicini obožavatelji slažu se da je procvjetala nakon prekida sa slavnim nogometašem, a više se posvetila i karijeri. Podsjetimo, Gerard i Shakira zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu.