Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SHAKIRA NE MOŽE PREBOLJETI PIQUEA? Briznula u plač pred svima, gorke suze više ne može skrivati

Kolumbijska pjevačica Shakira sve dosad se držala hrabro nakon prekida s nogometašem Gerardom Piqueom, no sada su je emocije preplavile.

 shakira Izvor: Profimedia

Od ljeta prošle godine se u svijetu show businessa pričalo o malo čemu osim o prekidu Shakire i Gerarda Piquea koji su zajedno bili 12 godina. Do raskida naizgled skladne veze došlo je zbog toga što je Gerard prevario Shakiru te se zaljubio u mlađahnu studenticu PR-a koja je za njega radila. Ubrzo je napustio majku svoje djece te počeo šetati novu djevojku ulicama, a upoznao ju je i s obitelji što je Shakiri slomilo srce.

 Shakira je prekinula vezu s nogometašem koji ju je varao. Izvor: Profimedia

No, cijelo vrijeme činila se hrabrom te nije davala nikakve naznake da je iznimno povrijeđena – sve do sada. Podsjetimo se, više je pjesama posvetila Piqueu u kojem mu je poručila da ju je zamijenio njezinom blijedom kopijom, no sada su se svijetom proširile fotografije koje pokazuju kako joj ipak nije baš lako.

 Shakira plače zbog Piquea. Izvor: Profimedia

Naime, Shakira je proteklih dana bila u New Yorku te je u jednom večernjem showu progovorila o prekidu s nogometašem.

‘Imala sam veoma tešku godinu nakon raskida i pisanje pjesama mi je bilo važno’, rekla je Shakira te nakon završetka emisije u razgovoru s nepoznatom ženom briznula u plač. Brzo je pokrila lice kako je fotografi ne bi snimili, no svjedoci govore kako je ronila gorke suze ponesena emocijama zbog svoje ispovijesti o Piqueu i tome kako joj je slomio srce.

Povezane vijesti