Hrvatska nogometna reprezentacija tijekom Europskog prvenstva u Njemačkoj odsjeda u kampu u Neuruppinu. Ondje će imati treninge, ali odsjedaju u resortu Mark Brandenburg. Smještaj se, kao i kamp, nalazi svega 80 kilometara od Berlina gdje Vatreni igraju prvu utakmicu protiv Španjolske. 

Resort Mark Brandenburg.jpg
Resort Mark Brandenburg 

Smještaj u Neuruppinu bio je velika želja čak 13 reprezentacija, ali naša je najbrže reagirala. Prekrasan smještaj nalazi se uz jezero, stoga je jasno zašto su ga priželjkivale tolike reprezentacije. Jednostavan, a opet moderan dizajn oduševio je čelnike HNS-a. 

Resort Mark Brandenburg (2).jpg
Resort Mark Brandenburg 

Brandenburg je dom brojnih termalnih lječilišta, ali ovaj resort sadrži lječilište posebne vrste zahvaljujući najvećoj njemačkoj sauni na plutajućem jezeru. Tako će se naši nogometaši nakon napornih treninga i utakmica moći opustiti. 

Resort Mark Brandenburg (3).jpg
Resort Mark Brandenburg 

Uz to, na ovom prekrasnom mjestu nalaze se i unutarnji i vanjski bazeni. Cijena smještaj je od 155 eura po osobi, a za one luksuznije apartmane izdvaja se oko 400 eura. U razdoblju kad u resortu borave Vatreni, cijena je narasla. 

Resort Mark Brandenburg (4).jpg
Resort Mark Brandenburg 

Više fotografija resorta, pogledajte u galeriji. 

Resort Mark Brandenburg Resort Mark Brandenburg