Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić posvetila se obitelji nakon sportske karijere. Na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije svog sina, ali i svakodnevice pa je tako postala i prava influencerica. Samo na Instagramu ima više od 63 tisuće pratitelja. Sad je s obožavateljima podijelila jedno prekrasno iznenađenje. 

Naime, ispred vrata stana dočekala ju je poruka: 'Ovo je za Monda, sve eko 100%, pozdrav'. Bivša sportašica oduševljena ovom gestom objasnila je o čemu je riječ. 

'Ispred vrata me dočekala vreća puna blitve. Hvala susjed', napisala je.

Blanka Vlašić 1.PNG
Instagram 

Podsjećamo, Blanka je sina Monda rodila 8. studenog 2022. godine, točno na svoj 39. rođendan. Bivša atletičarka se za sportskog komentatora Rubena van Guchta udala u svibnju te godine, a odmah je otkrila i da par čeka bebu.

Inače, Vlašić je u sportskoj mirovini već nekoliko godina, a s doktorom Rankom Rajovićem ima konkretne planove za boljitak djece. Riječ je o otvaranju sportskog NTC kampa u Lici. NTC program nastao je kao plod želje da se djeci omogući ostvarenje osobnih potencijala, ali i kao potreba da se prevladaju sve prisutnije poteškoće kao što su poremećaj govora, čitanja i pisanja.

Više fotografija Blanke, pogledajte u galeriji. 

Instagram, STORY ARHIVA Blanka Vlašić