Proslavljeni nogometaš Zlatan Ibrahimović službeno se oprostio od dresa reprezentacije Švedske. Bivši igrač PSG-a, Milana, Barcelone je često bio na glasu kao zločesti dečko nogometa. Međutim, Zlatan je zasigurno jedna od najvećih nogometnih zvijezda, a u intervjuu kod Piersa Morgana otkrio je da je zaradio oko pola milijarde eura tijekom karijere

Novac je uložio u nekretnine, a znatan dio milijuna je uspio prebaciti na firmu koju je povjerio majci i polubratu Aleksandru. Također, majci je kupio crkvu u Švedskoj za 9,24 miljuna eura, ali ju je odmah preuredio. 

Kuća Zlatana Ibrahimovića.jpg
Kurir Sport 

Iako se govorilo da je riječ o majčinoj kući, čini se da ona samo glasi na njezino ime, a da zapravo nogometaš živi u njoj. Riječ je ogromnom zdanju koje se prostire na 940 metara kvadratnih. Novinari Kurira su posjetili kuću slavnog nogometaša te razgovarali sa susjedima. 

Kuća Zlatana Ibrahimovića (2).jpg
Kurir Sport 

'Nisam ga vidio, ali moj sin Maximilian mi je rekao da je jučer vidio njegov Ferrari kako ulazi u garažu kuće. Znači, tu je, samo strpljivo pričekajte i pazite vam ne pobjegne, ipak ima brz auto', rekao je Erni novinarima.

'Sjajan je susjed! Vidimo ga ponekad, uvijek se ljubazno javi, a i kad se ne javi čujemo njegov bučni crni Ferrari', objasnila je susjeda Paula. 

Kuća Zlatana Ibrahimovića (3).jpg
Kurir Sport 

Inače, nogometaš je kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga, svojoj mami kako bi bila bliže sestrama. Ocu Šefiku je kupio dom u ekskluzivnom dijelu Malmoa. S druge strane, Zlatanova majka Jurka živi u ulici Henrik Menander u Malmou, iako to nije luksuzni dio grada, živi okružena dragim susjedima i ljudima iz zemalja bivše Jugoslavije.

Sanela Ibrahimović, Zlatanova sestra, živi u ulici Slottsgatan koja se nalazi u neposrednoj blizini Muzeja moderne umjetnosti u tom gradu. Na njoj je i apartman u Novalji.

U neposrednoj Sanelinoj blizini živi i Zlatanova polusestra Monika Anić. Najmlađi Zlatanov polubrat Aleksandar Đorđević živi sa suprugom Lindom Sofie Đorđević u ulici Mabärsgatan. Na toj je adresi i jedna od firmi preko kojih Zlatan upravlja svojim nekretninama, a koje formalno na majku Jurku i brata Aleksandra.

Druge dvije firme u kojima je aktivan Zlatanov polubrat su one u kojima upravljačku ulogu ima i majka Jurka.