Legendarni sportaš Zlatan Ibrahimović dobio je nogometnog naslijednika, njegov sin Vincent već pokazuje nevjerojatan talent, a mnogi mu predviđaju odličnu karijeru.  

Ovaj 16-godišnjak već igra u omladinskoj školi AC Milana, a krajem prošle godine dobio je prvi poziv za švedsku reprezentaciju. 

Vincent Seger Ibrahimović.jpg
Magnus Lejhall/Expressen/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njegov trener u reprezentaciji Axel Kjall hvalio je mladićeve sposobnosti. 

'Na temelju utakmica koje sam vidio na videu, on je središnji vezni igrač koji je odličan u dodavanje, dobro se snalazi na terenu i također dobro završava', rekao je Kjall. 

Mladi nogometaš nosi ime Vincet Seger Ibrahimović, što znači da uz prezime slavnog nogometaša ima i ono majke Helene. Inače, ima starijeg brata Maximiliana. Svojevremeno je Zlatan u autobiografskoj knjizi 'Adrenalin' opisao odnos prema sinovima te kako ih želi zaštiti od utjecaja vanjskog svijeta, posebno interneta.

'Volim svoju djecu kao ništa drugo na svijetu. Za mene će oni uvijek biti u najboljoj poziciji. Voljeti ih znači štititi ih, odgovorno upravljati njihovom slobodom', stoji u njegovoj knjizi.

Zlatan Ibrahimović (18).jpg
GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia 

Nije im dopušteno posjećivati niti imati ​​društvene mreže jer, kako je napisao, ne želi da ih povrijede loše stvari koje bi mogli pročitati o Zlatanu. Baš zbog toga na Instagramu proslavljenog nogometaša nema niti jedne fotografije njegove djece i njegove obitelji.

'Umjesto toga vidim puno djece objavljeno na internetu, neki stvore profil i sa sedam ili osam godina i već imaju tisuće pratitelja', napisao je Zlatan te dodaje:

'Ali hoće li ta djeca, kad odrastu, biti sretna što su bila izložena na taj način? Što roditelji znaju?', istaknuo je.

Zlatan je rekao da će saznati kakve neistine postoje na društvenim mrežama, ali kada za to dođe vrijeme.

'Ne radi se o tome da ih držim ispod staklene posude. Ja imam odgovornost izvesti ih na pravi put, oni će ga moći nastaviti kako žele, čim budu mogli hodati sami', napisao je Zlatan.

Kao što je manje-više poznato svima Ibrahimović je imao teško djetinjstvo, često je u švedskom društvu promatran kao crna ovca i upravo iz tog razloga čini se da svoje sinove maskimalno štiti.

Više fotografija Zlatana, pogledajte u galeriji. 

Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia, MN Images Inc / SplashNews.com / Splash / Profimedia Zlatan Ibrahimović

Kjall je rekao: '