Bivši glavnik urednik HTV-a i sportski novinar Bruno Kovačević nakon dugo vremena ponovno u javnosti. Pojavio se na predstavljanju liste tenisačica koje će igrati na WTA Makarska Openu. Bivši sportski novinar i redatelj filma 'Gnothi Seauton' nastavlja ploviti sportskim vodama pa će tako raditi na projektima vezanim uz Europsko prvenstvo u nogometu i Olimpijske igre. 

Kovačević je već nekoliko godina u sretnom braku sa samozatajnom Mateom. Ona je bivša rukometašica, koja se sada bavi odnosima s javnošću, udala se za novinara u prosincu 2018. i imali su slavlje u jednom zagrebačkom restoranu. Zanosna Matea nosila je vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a Story je dobio ekskluzivne fotografije.

Bruno i Matea Kovačević.jpg
Robert Gašpert 

Vezu su započeli 2013., a upravo ih je Storyjev fotograf po prvi puta snimio na Bajaginom koncertu na zagrebačkoj Šalati. Prema pisanju domaćih medija, par je spojila Mila Horvat. Supružnici imaju i četverogodišnjeg sina Rija.

Bruno i Matea Kovačević (2).jpg
Robert Gašpert 

Jednom prilikom je otkrila kako ju je suprug Bruno razveselio za rođendan, ali i što je njezina 'opsesija'. 

'Iako sve žene padaju na cipele i torbice, ja vam se moram pohvaliti što sam dobila od supruga. Mnogi to ne znaju, ali sam ja velika zaljubljenica u nogomet, a posebice Cristiana Ronalda i Sergia Ramosa. Bruno je upućen u tu moju opsesiju pa je uspio doći do perfektnog poklona. Bruno mi je uspio nabaviti dres Sergia Ramosa - POTPISAN', ispričala je i priznala da je to bila jedna od želja s njezinog popisa.

'Bruno me stvarno poznaje, uvijek je originalan', rekla je pa priznala da vjeruje da je u igri i malo natjecanje među njima.

'Mislim da je htio nadmašiti moje poklone', istaknula je Matea.