U Ženevi 13. svibnja aukcijska kuća Christie's prodala je nekoliko osobnih predmeta Michaela Schumachera. Potez je to na koji se odlučila njegova supruga Corrina kako bi mogla financirati njegovu rehabilitaciju. Između ostalog zainteresirani su mogli kupiti osam luksuznih satova iz Michaelove privatne kolekcije.I

Najvrijedniji sat bio je jedinstveni Platinum Vagabondage 1 koji je Schumacheru naručio kao osobni dar njegov bivši šef Ferrarija Jean Todt. Sat prikazuje snažnu vezu između Todta i dizajnera satova Francois-Paula Journea, a sadrži simbole koji predstavljaju Nijemčeve svjetske naslove, dizajn njegove kacige i amblem Ferrari Prancing Horse. Glavni predmet je jedinstveni Platinum Vagabondage 1 koji je Schumacheru naručio kao osobni dar njegov bivši šef Ferrarija Jean Todt. Na njemu je ugravirana Todtova posveta Schumacheru za Božić 2004. 

Samo taj jedan sat je prodan za 1,5 milijuna eura na aukciji. Svih osam satova je prodano za više od četiri milijuna eura. 

Inače, zdravstveno stanje Michaela Schumachera više od 10 godina obavijeno je velom tajni. Legendarni vozač Formule 1 od nesreće na skijanju 29. prosinca 2013. godine nikad se nije oporavio, a i dalje se skriva od javnosti.

Više fotografija Michaela, pogledajte u galeriji. 

AGENCE / Bestimage / Profimedia, Alain FULCONIS / AFP / Profimedia Michael Schumacher