Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NE, DOK IH JA ODGAJAM': Ibrahimović otkrio što je strogo zabranjeno njegovoj djeci, a većina roditelja dopušta

Legendarni Zlatan Ibrahimović otkrio što je zabranjeno njegovoj djeci.

 Helena Seger i Zlatan.jpg Izvor: Carriero Mimmo/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bivši nogometaš Zlatan Ibrahimović je tijekom karijere zaradio toliko novca da svojoj djeci može priuštiti sve što požele. Međutim, jednu stvar sinovima Maximilianu i Vincentu strogo zabranjuje.

Upravo je krajem prošle sezone okačio kopačke o klin i posvetio se obiteljskom životu. S obzirom na to da je cijelu karijeru ekscentričan, takav je i u odgoju sinova, piše SportSport. Naime, u svojoj drugoj autobiografskoj knjizi pod nazivom 'Adrenalina' opisao je svoj odnos prema sinovima Maximilianu te Vincentu i koliko ih želi zaštiti od utjecaja vanjskog svijeta, posebno interneta.

'Volim svoju djecu kao ništa drugo na svijetu. Za mene će oni uvijek biti u najboljoj poziciji. Voljeti ih znači štititi ih, odgovorno upravljati njihovom slobodom', stoji u njegovoj knjizi.

 Zlatan Ibrahimović i djeca.jpg Izvor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Nije im dopušteno posjećivati niti imati ​​društvene mreže jer, kako je napisao, ne želi da ih povrijede loše stvari koje bi mogle pročitati o Zlatanu. Baš zbog toga na njegovom Instagramu nema niti jedne fotografije njegove djece i njegove obitelji. 

'Umjesto toga vidim puno djece objavljeno na internetu, neki stvore profil i sa sedam ili osam godina i već imaju tisuće pratitelja', napisao je Zlatan te dodaje: 

'Ali hoće li ta djeca, kad odrastu, biti sretna što su bila izložena na taj način? Šta roditelji znaju?', istaknuo je. 

Zlatan je rekao da će saznati kakve neistine postoje na društvenim mrežama, ali kada za to dođe vrijeme. 

'Ne radi se o tome da ih držim ispod staklene posude. Ja imam odgovornost izvesti ih na pravi put, oni će ga moći nastaviti kako žele, čim budu mogli hodati sami', napisao je Zlatan.

Kao što je manje-više poznato svima Ibrahimović je imao teško djetinjstvo, često je u švedskom društvu promatran kao crna ovca i upravo iz tog razloga čini se da svoje sinove maskimalno štiti.

Više fotografija Zlatana Ibrahimovića, možete pogledati u galeriji. 

Povezane vijesti