Vatreni Joško Gvardiol sinoć je odigrao nevjerojatnu utakmicu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka gdje je Manchester City gostovao kod Real Madrida. Joško je zabio gol za Građane na prepunom Santiago Bernabeu, a utakmica je završila rezultatom 3:3.

Joško sad već nekoliko mjeseci pokazuje svoj talent u Premier ligi, a njegov ljubavni status i dalje - slobodan. Međutim, nerijetko mu društvo prave starije sestre, Lorena i Franka. One su ga redovito posjećivale dok je živio u Njemačkoj i igrao za Leipzig, a bile su mu u posjeti i u Manchesteru. 

Inače, Joško je jednom prilikom otkrio da su mu obje sestre tijekom fakulteta i radile. Franka se bavi rukometom, a Lorena je influencerica te radi u prodaji. Lorena ima preko 14 tisuća pratitelja.

Obje Joškove sestre prave su ljepotice te su ga bodrile i na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje su prizori sloge obitelji Gvardiol raznježili hrvatsku javnost.

Podsjetimo se, Joško je upravo na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu postao svjetski poznat igrač, a bio je u konkurenciji i za najboljeg mladog igrača prvenstva. Osim sestara, Joška je s tribina u Katru vjerno bodrila i njegova majka Sanja, kojoj je nakon posljednje utakmice potrčao u zagrljaj, a ta je fotografija obišla svijet.