Sposobnostima Joška Gvardiola divi se cijeli nogometni svijet. Ovaj igrač Leipziga trenutno je u pregovorima s mnogim poznatim nogometnim klubovima koji ga žele u svojoj postavi, ali još nije potpisao s nikim te i dalje žari i pali Njemačkom. Društvo mu nerijetko prave starije sestre, 23-godišnja Lorena i 30-godišnja Franka.

Naime, Lorena se na Instagramu pohvalila novom fotografijom s bratom i sestrom iz Leipziga, a na kojoj se vidi kako ovaj trio veselo pozira. Inače, obje Joškove sestre su studentice i rade. Franka se bavi rukometom, a Lorena modelingom te radi u prodaji. Obje Joškove sestre prave su ljepotice te su ga bodrile i na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje su prizori sloge obitelji Gvardiol raznježili hrvatsku javnost.

Podsjetimo se, Joško je upravo na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu postao svjetski poznat igrač, a bio je u konkurenciji i za najboljeg mladog igrača prvenstva. Vrijednost mu je porasla na vrtoglave iznose, a iako još uvijek igra za Leipzig, samo je pitanje kada će ovog skromnog Zagrepčanina kupiti neki drugi veliki klub.