Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UGOSTITELJSKI OBJEKTI U VLASNIŠTVU OBITELJI BOBAN: Zvone, njegov brat Dražen i otac Marinko drže popularne restorane

Autor Ana Dukić

Obitelj Boban odlično posluje na području ugostiteljstva.

 Zvonimir Boban.jpg Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

Legendarnog hrvatskog kapetana Zvonimira Boban javnost najviše povezuje s nogometom, kao i njegovog brata Dražena. Međutim, obitelj Bobana je itekako uspješna u ugostiteljskim vodama. Štoviše, Dražen je predsjednik Udruženja ugostitelja pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a i vlasnik restorana. Ovo su ugostiteljski objekti popularne obitelji:

Boban 

Otac Marinko i proslavljeni nogometaš Zvonimir osnivači su restorana Boban u Gajevoj ulici. Ovaj ugostiteljski objekt posluje od 1995. godine, a njeguje mediteransku kuhinju s naglaskom na talijanskoj.

Vindol 

Dražen Boban vlasnik je restorana Vindol koji se nalazi u Teslinoj ulici. Gostima nude izvorne specijalitete hrvatske kontinentalne i mediteranske kuhinje, kao i brojna autohtona jela.

Korčula

Riblji restoran Korčula u samom centru Zagreba ugostiteljski je objekt u vlasništvu Dražena Bobana. Posluje više od 60 godina, ali novi sjaj je dobio otkako je rukama Dražena. Gostima nudi dalmatinsku kuhinju na moderan i jedinstven način uz mnoštvo svježe ribe i morskih plodova. 

b041.zagreb

Zvonimir je vlasnik slastičarnice u Masarykovoj ulici koja je omiljeno okupljalište mnogih Zagrepčana koji ondje mogu popiti kavu i pojesti različite vrste slastica. 

Povezane vijesti