Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATI NAPRAVILI KLIZALIŠTE ZA RONALDA I GEORGINU: Otkrili kakva je slavna influencerica kad se kamere ugase

Hrvatska tvrtka postavila klizalište za slavni par.

 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo zajedno odgajaju petero djece Izvor: Instagram

Georgina Rodriguez, partnerica Cristiana Ronalda, podijelila je na svom Instagramu video zabave na privatnom klizalištu ispred njihove kuće u Madridu. U klizanju je uživala cijela obitelj, a malo je reći da je iskustvo luksuzno. 

Klizalište čija je snimka obišla cijeli svijet proizvod je hrvatskog brenda Ice Wonderland iza koje stoje uspješni poduzetnici Rahela i Natko Bošnjak koji već više od 10 godina uz slogan Delivering Winter Joy svoja klizališta postavljaju diljem Europe.

'Geogrina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za obitelj i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je da smo je upravo mi ostvarili', rekla je project managerica Rahela Bošnjak. 

Dodala je kako je suradnja bila vrlo ugodna. 

'Sve što smijem reći je da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno, pokazala izuzetno brižnom osobom, te joj je glavni cilj bio osigurati blagdansku zabavu u kojoj će uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni, a pokazala se i kao odlična klizačica', rekla je Bošnjak te dodala kako je cijelo društvo bilo oduševljeno.

Ice Wonderland Exclusive klizališta najčešće odabiru javne osobe koje privatno žele uživati u blagdanskoj ledenoj čaroliji. Upravo to ova tvrtka nudi svojim ekskluzivnim klijentima - uživanje u luksuznoj zimskoj zabavi, klizalištu na na privatnoj lokaciji, organizaciji druženja uz light show, glazbu, predstave na ledu, privatne škole klizanja i stvaranju uspomena koje traju cijeli život - uz najveći luksuz poznatih osoba današnjice koji nema cijene - privatnost i ugodno provedeno vrijeme sa obitelji i prijateljima.

Povezane vijesti