Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODRŽANA HRVATSKA PREMIJERA FILMA O TONIJU KUKOČU: Slavni košarkaš u dvoranu Gripe ušao s majkom Radojkom

Toni Kukoč je na premijeru filma došao s bliskim ljudima, među kojima je bila i njegova majka Radojka.

 Toni i Radojka Kukoč.jpg Izvor: JADRAN BABIĆ

Sinoć je bila prekrasna večer za košarku, na Gripama u dvorani KK Split održana je hrvatska premijera dokumentarnog filma 'Magična sedmica - Toni Kukoč' redatelja Sabahudina Topalbećirevića. Kukoč je na Gripama dočekan uz velike ovacije, a društvo su mu pravili najbliži prijatelji, obitelj, bivši suigrači i treneri. Među njemu bliskim ljudima je bila i njegova majka Radojka koja je uz njega ušla u dvoranu.

Kukoč je ranije izrazio zadovoljstvo što će se film prikazati upravo u njegovom gradu, i to na njegov rođendan. No, otkrio je da mu je žao što otac nije živ jer bi njemu bilo najdraže pogledati ga

 Toni i Radojka Kukoč.jpg Izvor: JADRAN BABIĆ

Novinarima Slobodne Dalmacije Tonijevi roditelji su otvorili svoja vrata kad je primljen u Kuću slavnih u Springfieldu.

'Da, Toni nas je zvao u 22 sata navečer, mi smo već otišli spavati. Nakon poziva na fiksni telefon, javio se Ante, ali Toni mu nije odmah htio reći jer mi suprug Ante ima problema sa srcem pa nije znao kako će reagirati. Zato je Toni meni telefonski rekao: "Sad su mi javili iz Amerike da sam primljen u Kuću slavnih, a ti sad tati reci, kako ti znaš. I nemoj nikome kazati dok oni službeno ne objave." E, sad, trebalo je to izdržati, nikome ne kazati. Razlika je od SAD-a osam sati, u Americi su vijest objavili u podne, naši su sve to javili navečer na vijestima', rekla je Radojka Kukoč.

Majka Radojka i otac Ante ponosni na sina skupljali su njegove fotografije već od rane mladosti te ih lijepili u albume. U njima su i fotografije te isješci iz raznih novina i stručnih publikacija.

Toni se u govoru tijekom primanja u Kuću slavnih zahvalio svojim roditeljima.

'Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku, mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas, mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te', poručila je košarkaška legenda.

Više fotografija s premijeri, možete pogledati u galeriji. 

Povezane vijesti