Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRPSKOM GOLMANU BIJESNI NAVIJAČI RAZBILI GLAVU: Prvo pobjegao pijanom huliganu, a onda pao u ruke još gorima

Srpski golman Marko Dmitrović ovih dana ima velike neugodnosti. Naime, u Istanbulu je završio povrijeđen zbog navijačkog napada.

 Marko Dmitrović Izvor: Profimedia

Marko Dmitrović je srpski nogometni vratar koji igra za prestižni klub Sevilleu, no ovih dana trpi razna poniženja te mu nije baš lako. Naime, nakon što ga je napao pijani huligan u Eindhovenu, navijači u Istanbulu srpskom su vrataru sada pak razbili glavu!

Kako prenose strani mediji, raspaljeni i 'krvi žedni' navijači Fenerbahčea u jednom trenutku zasuli su nogometni teren na kojem se nalazio Dmitrović raznim predmetima, a njegova je nesreća bila u tome što je taman stajao u blizini najžešćih navijača turske momčadi protiv koje je igrao utakmicu.

Već u prvom naletu mu je u glavu doletio težak predmet te mu je potekla krv. Nakon što se to dogodilo utakmica se prekinula sve dok nisu došli liječnici utvrditi koliko je teško povrijeđen.

Na posljednjem europskom gostovanju Seville srpski nogometaš je također imao neugodnost, ali tada nije teže stradao. Pijani navijač PSV-a upao je na teren i šakom udario Dmitrovića, ali ga je srpski golman svladao i zadržao na terenu do dolaska redara. Huligan je kasnije osuđen na dva mjeseca zatvora.

Povezane vijesti