Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SESTRE JOŠKA GVARDIOLA STIGLE BRATU U POSJET: Evo kako izgledaju Franka i Lorena, po dvije stvari su iste

Mnogi nisu znali da nogometaš Joško Gvardiol ima dvije starije sestre - Franku i Lorenu. Evo kako izgledaju i čime se bave.

 Joško Gvardiol Izvor: Instagram

Sposobnostima Joška Gvardiola divi se cijeli nogometni svijet. Ovaj igrač Leipziga trenutno se vratio nogometnoj sezoni, a društvo mu u Njemačkoj prave njegove dvije sestre, 23-godišnja Lorena i 30-godišnja Franka.

Naime, Lorena se pohvalila novom fotografijom s bratom i sestrom iz Leipziga, a na kojoj se vidi kako ovaj trio veselo hoda ulicama tog grada. Inače, obje Joškove sestre su studentice i rade. Franka se bavi rukometom, a Lorena modelingom te radi u prodaji. Obje Joškove sestre prave su jepotice te su ga bodrile i na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje su prizori sloge obitelji Gvardiol raznježile hrvatsku javnost. 

Podsjetimo se, Joško je upravo na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu postao svjetski poznat igrač, a bio je u konkurenciji i za najboljeg mladog igrača prvenstva. Vrijednost mu je porasla na vrtoglave iznose, a iako još uvijek igra za Leipzig, samo je pitanje kada će ovog skromnog Zagrepčanina kupiti neki drugi veliki klub. 

Povezane vijesti