BIVŠA RONALDOVA LJUBAVNICA S KOJOM IMA SINA VRATILA NEVINOST OPERACIJOM: 'Se*s samo ako se vjenčam u crkvi'

Bivša ljubavnica slavnog nogometaša, Michele Umezu, podvrgla se neobičnoj operaciji i sve otkrila javnosti.

Instagram

Bivša djevojka prolavljenog brazilskog nogometaša Ronalda Nazaria, 'originalnog' Ronalda, Michele Umezu s njim ima sina, a danas je fitness model i bodybuilderica, no nedavno je šokirala javnost svojim izjavama o tome kako je ponovno djevica.

Naime, nije nikakva tajna da je Ronaldo u svojoj mladosti imao vrlo buran ljubavni i seksualni život, a među onima koje su mu se uspjele uvući u krevet je bila i Michele. Sam nogometaš priznao je da vrlo često bio u centru skandala zbog razvratnog života, a afere s modelima i prostitutkama koje su ga opljačkale skoro su ga došle glave. Zbog ljepotica kojima nije mogao odoljeti raspadali su mu se brakovi, a Michele je uspio napraviti i sina.

Iz svoje kratkotrajne afere s poznatom fitness entuzijasticom Ronaldo je tako dobio sina kojeg nije želio priznati sve do njegove 12 godine života.

Čak je negirao i aferu s Michele, no na kraju se morao pomiriti s istinom te priznati sina nastalog u naletu strasti. Michele medijsko praćenje njezine romanse s bogatim nogometašem nije smetalo jer je jako dobro iskoristila i unovčila svojih 5 minuta slave.

Profimedia 

Završila je na svim naslovnicama svjetskih časopisa i tabloida, a iako je od tada prošlo mnogo godina, sada pak opet privlači pozornost, ali ne novom aferom već izjavama. Naime, Michele je progovorila o tome kako je operativnim zavatom povratila svoju nevinost. Početkom rujna je otišla kod plastičnog kirurga i vratila si djevičanstvo. Sada tvrdi da je spremna za udaju i ljubav svog života – kao netaknuta djevica.

'Seks može samo ako se vjenčam u crkvi. Još nisam našla pravu osobu. Tražim muškarca s istom svrhom i željom koju imam ja. Nije me sramota to priznati, stvarno to želim', rekla je Michele.

Inače, iako se nikada nije udala za Ronalda uspjela se izboriti za priznanje očinstva i alimentaciju. Ronaldo je tijekom 2010. godine poručio da je odradio vazektomiju kako bi 'zatvorio tvornicu djece', kako je sam objasnio jednom prilikom jer je u tom trenutku već imao četvero djece s četiri različite žene.

Profimedia 

Danas je Ronaldo u vezi s djevojkom Celinom Locks, koja mu je ukrala srce 2015. S druge strane, Michele je trenutno sama i, kako je priznala, zbog karijere bodybuildera koristi hormone zbog kojih osjeća manjak želje za seksom, pa nema ni nekog muškarca u svom životu.