Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE PRVI DEČKO ANE IVANOVIĆ: Poznati zavodnik lomio je ženska srca, a ostavila ga je zbog zgodnog kolege

Iako se o njemu godinama nije puno pisalo, prvi dečko Ane Ivanović sad je iznenadio obožavatelje konačnom odlukom u vezi s njegovom karijerom.

 GDJE JE DANAS PRVI DEČKO ANE IVANOVIĆ Izvor: Instagram

Svih ovih godina o privatnom životu Ane Ivanović nije se moglo puno saznati. Bivša tenisačica vrlo je zatvorena kada je u pitanju njezina intima, a posebice kad se radi o njenom ljubavnom životu.

Ipak, javnost je saznala za neke njene bivše dečke, ponajviše zato što su i oni profesionalni sportaši.

Za Tommy Robreda šuškalo se da je bio prvi dečko Ane Ivanović.

Povezane vijesti

Njihova ljubavna priča započela je davne 2007. godine. Navodno ih je upoznao Novak Đoković, s kojim je tada Ana bila iznimno bliska. Robredo joj se udvarao, no Ana ga isprva nije shvaćala ozbiljno, prvo zato što se uvijek šalio, a drugo jer se o njemu govorilo kao o zavodniku koji često mijenja djevojke. Međutim, kada se uvjerila da su njegove emocije stvarne, ušli su u vezu.

Robredo ju je pratio na utakmice kad god je mogao, a strani mediji su pisali i da je s Aninom majkom u odličnim odnosima. Zajedno su i trenirali, no njihova veza nije dugo potrajala.

Priča se da je slavnog srcolomca napustila zbog drugog tenisača - Fernanda Verdasca. Ana su povezivali i s Adamom Scottom, Markom Stillitanom i Ivanom Paunićem, a na kraju je završila u braku s njemačkim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom.

Tommy Robredo, koji je nekad bio peti tenisač svijeta, danas je u braku sa Patricijom Bergom, sa kojom je prošle godine dobio kćer. Ana se također ostvarila kao majka i sa suprugom Bastianom ima dvoje djece.

 ana sa bastianom Izvor: Instagram

Povezane vijesti