Varao je tijekom trudnoće, a ona mu to dopuštala uz tri pravila: Prekinuli nakon rođenja kćeri, a sad se ponovno vole

Slavni Brazilac ponovno je u vezi.

Instagram

Brazilski nogometaš Neymar Jr. i manekenka Bruna Biancardi ponovno su u vezi. Strani mediji o njihovom pomirenju pišu već mjesecima, ali slavni par je tek posljednjih nekoliko tjedana na društvenim mrežama podijelio fotografije koje su to potvrdile. Ova turbulentna veza sad je dobila dobila nastavak. 

Podsjećamo, par je prekinuo u listopadu prošle godine, nakon što je Bruna rodila njihovu kćer Mavie. Međutim, punili su medijske stupce brojnim Neymarovim prevarama dok je ona bila trudna. Tada je The New York Post pozivajući se na Em Off objavio da su se nogometaš i manekenka držali tri pravila koja mu dopuštaju nevjeru.

Navodno je Brazilac mogao biti s drugim djevojkama sve dok je diskretan u vezi. Bilo mu je zabranjeno biti s prostitutkama i voditi ljubav bez kondoma te ih ne smije poljubiti u usta.

Međutim, uskoro se na društvenim mrežama proširio video na kojem je poznati nogometaš uhvaćen kako izmijenjuje nježnosti i poljupce s dvije djevojke, s tim da nijedna nije njegova zaručnica Bruna. On je nekoliko mjeseci prije toga uhvaćen prvi put u prevari, priznao je što je učinio te se u emotivnoj poruci ispričao Bruni.

'Bru, primijetio sam koliko si bila izložena, koliko si patila zbog svega i koliko želiš biti uz mene. I ja uz tebe. Pogriješio sam i nanio ti nepravdu. Usudit ću se reći da radim greške svaki dan, ali one osobne rješavam doma s porodicom i prijateljima. Ne mogu se zamisliti bez tebe. Ne znam hoće li ovo naše uspjeti, ali siguran sam da želim pokušati. Sanjam da sam s tobom. Naša će svrha prevladati, naša ljubav prema našoj bebi će pobijediti, a naša ljubav jedno prema drugome će nas ojačati', napisao je tada.

Slavni par, čini se, sad je odlučio svojoj ljubavi dati novu šansu.