Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRUNA OSTAVILA NEYMARA MJESECA DANA NAKON PORODA: Nogometaša nije spasila ni klauzula o nevjeri

Bruna Biancardi potvrdila da je njezina veza s Neymarom završena.

 Neymar i Bruna Biancardi Izvor: Instagram

Stigla je službena potvrda. Nogometaš Neymar i influencerica Bruna Biancardi su prekinuli, i to samo mjesec dana nakon što su dobili kćer. Lijepa influencerica nije otkrila razlog za rastanak, na Instagram storyju je otkrila da više nisu zajedno, ali se može naslutiti o čemu se radi jer je njihova veza već nekoliko mjeseci bila turbulentna. 

Neymar je prevario partnericu dok je bila trudna, a potom se ispričavao. Bruna se pomirila s nogometašem vjerojatno kako bi porođaj prošao bez ikakve drame, a onda ga je odlučila nogirati kad rodila dijete.

'Ovo je privatna stvar, ali budući da sam svakodnevno izložena vijestima, pretpostavkama i šalama, moram vas obavijestiti da nisam u vezi. Mi smo Maveovi roditelji i to je razlog naše veze. Nadam se da me više nećete vezati s takvim vijestima i tračevima. Hvala', napisala je 29-godišnja influencerica iz Brazila.

Kako pisao The New York Post pozivajući se na Em Off Neymar i Bruna držala su se tri pravila koja mu dopuštaju nevjeru. Navodno, Neymar može biti s drugim djevojkama sve dok je diskretan u vezi. Zabranjeno mu je biti s prostitutkama i voditi ljubav bez kondoma te ih ne smije poljubiti u usta.

Neymar je prije nekoliko mjeseci uhvaćen prvi put u prevari, priznao je što je učinio te se u emotivnoj poruci ispričao djevojci.

'Bru, primijetio sam koliko si bila izložena, koliko si patila zbog svega i koliko želiš biti uz mene. I ja uz tebe. Pogriješio sam i nanio ti nepravdu. Usudit ću se raći da radim greške svaki dan, ali one osobne rješavam doma s porodicom i prijateljima. Ne mogu se zamisliti bez tebe. Ne znam hoće li ovo naše uspjeti, ali siguran sam da želim pokušati. Sanjam da sam s tobom. Naša će svrha prevladati, naša ljubav prema našoj bebi će pobijediti, a naša ljubav jedno prema drugome će nas ojačati', napisao je u objavi te dodao:

Bru, već sam se ispričao zbog činjenice da sam te bez ikakve potrebe izložio javnosti, ali morao sam se ispričati i javno. Ne mogu se zamisliti bez tebe. Ne znam hoćemo li uspjeti, no ti si ta s kojom želim pokušati', stoji u objavi.

Posljednji put kad je Neymar prevario svoju partnericu, navodno je onaj koji joj je prelio čašu. Dogodilo se to na zabavi 28. listopada u njegovoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Janeira.

Čini se da Bruna više nije imala strpljenja za njegovo ponašanje.

Više fotografija Neymara i Brune, pogledajte u galeriji. 

Povezane vijesti