Svi ispadi Dejana Lovrena: Obrušio se na Baby Lasagneu i Billa Gatesa, a napao je Disney zbog LGBTQ sadržaja...

Hrvatski nogometaš često je isticao svoje stavova.

Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren postao je novi igrač grčkog PAOK-a. Bivši Vatreni je posljednjih dana bio tema u medijima i zbog svojih stavova. Naime, obrušio se na švicarsku političarku, a to nije prvi put da zbog svojih stavova dolazi u centar medijske pozornosti. 

Političarka koja je pucala u sliku Djevice Marije

Dejan Lovren se obrušio na kontroverznu švicarsku političarku Sanija Ameti koja se našla u središtu skandala nakon što je na Instagramu objavila fotografiju kako pištoljem puca u sliku Djevice Marije koja u naručju drži Isusa.

Ubrzo se oglasio i bivši Vatreni Dejan Lovren koji smatra da švicarskoj političarki nije žao zbog učinjenog.

'Nije joj žao. Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa. Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno. Nikad se ne rugaj nečijoj religiji, budi pristojan. Pucala je malom Isusu u glavu nekoliko puta, čista ljutnja i mržnja! A njena politička strana i dalje stoji iza nje? Ludo. Kakva je ovo šala', napisao je Lovren.

Podržao teorije zavjere pa poručio Billu Gatesu 

Hrvatski nogometaš došao je u centar pozornosti tijekom pandemije kad je javno podržao Ivana Pernara i njegovu borbu protiv obaveznog cijepljenja. Nakon toga je na storyju na Instagramu podijelio video Davida Ickea, poznatog teoretičara zavjere kojem je YouTube obrisao korisnički račun jer je koronovirus povezao s uvođenjem 5G mreža. 

Isto tako, odgovorio je Bill Gatesu koji se putem Instagrama zahvalio radnicima u zdravstvenom sustavu na cijelom svijetu. 

'Gotovo je, Bille. Ljudi nisu slijepi', Lovren mu je napisao u komentaru. 

Popljuvao Baby Lasagneu 

Pobjednik ovogodišnje Dore Baby Lasagne nije se svidio Lovrenu. Nogometaš je na svom Instagramu otkrio što misli o njemu. 

'Ubijedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj', napisao je nogometaš.

Glazbenik mu je poručio da to nije istina, odnosno da je suprotno od toga, vjera mu je jako važna. 

JESSICA GOW / AFP / Profimedia 

Pjevao Čavoglave i izgovarao zabranjeni pozdrav

Nakon dočeka Vatrenih koji su u Zagreb stigli s broncom nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, Dejan Lovren i Marcelo Brozović su pobjedu slavili u Brozovićem kafiću. 

Pjevale su se razne pjesme, a u jednom trenutku su vikali pozdrav koji je zabranjen u Hrvatskoj - 'Za dom spremni' te su počeli pjevati pjesmu Marka Perkovića Thompsona 'Čavoglave', a prije toga pjevali su pjesmu Miroslava Škore 'Sude mi'. A skinuli su i majice.

Pozivao na bojkot Disneyja zbog LGBTQ sadržaja...

U travnju 2022. godine Lovren je privukao mnogo pozornosti objavivši da je otkazao pretplatu na streaming servis Disney+ jer mu je zasmetalo kad su najavili da namjeravaju povećati količinu LGBTQ sadržaja.

'Upravo sam otkazao svoju pretplatu na Disney+. Odvratni su’, napisao je Lovren tom prilikom i dodao poziv na bojkot. Za one kojima njegova poruka nije bila dovoljno jasna, dodao je i emotikon koji povraća.

Zatim hvalio seriju o Jeffreyju Dahmeru

Dejan Lovren je kroz izjavu o Disneyju više nego jasno dao do znanja da mu smeta LGBTQ populacija pa je vjerojatno iznenadio svoje pratitelje kojima je sad pak preporučio seriju o Jeffreyju Dahmeru, serijskom ubojici koji je često pohodio gay barove gdje je i pronalazio mnoge od svojih žrtava.

Na svom je službenom Instagramu podijelio scenu iz Netflixove serije ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ uz poruku: ‘Bolesna serija. Nevjerojatna gluma. Pogledajte je’.

Njegov je Instagram story u međuvremenu istekao, no netko ga je uspio zabilježiti screenshotom i podijeliti na Twitteru.