Bivši Vatreni i igrač Lyona Dejan Lovren danas slavi 35. rođendan. Nogometaš je godinama sretan u ljubavi, a voli samozatajnu Anitu koja je jedna od javnosti najmanje poznatih supruga nogometaša te je gotovo nikad nemamo priliku vidjeti u javnosti.

Crnokosu Anitu je upoznao 2005., kad mu je bilo samo 16 godina, a uz kratak prekid netom prije vjenčanja, par je zajedno sve do sad.

Par se vjenčao dva puta. Prvi put su u tajnosti stali pred matičara u Starogradskoj vijećnici u lipnju 2012., a Anita je tad bila trudna s njihovim prvim djetetom.

Dejan i Anita Lovren (3).jpg
STORY ARHIVA 

Lovren, kojem su bile 23 godine, nije skrivao oduševljenje što će postati otac i sretne vijesti podijelio je na Facebooku.

'Još nešto da kažem, makar sam to još jedno vrijeme htio zadržati za sebe, ali ne mogu izdržati... Postat ću otac. Jako sam sretan, trenutno najsretniji’, napisao je tad.

Godinu dana kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje, u lipnju 2013., a tom je prilikom s njima bila njihova kćerkica koja je tad imala 10 mjeseci. Vjenčanje se održalo u crkvi Majke Božje Remetske, a slavlje se održalo u hotelu Westin gdje je mladence i njihovih tristotinjak gostiju zabavljao Jole.

Dejan i Anita Lovren.jpg
STORY ARHIVA 

Drugo dijete, sinčića, dobili su 2015. godine, a Lovren ni tad nije skrivao emocije i oduševljenje.

‘Danas sam drugi put dobio dijete. Hvala ti, bože, na svemu. Danas se rodio jedan mali anđeo. Ne znam više što da kažem, jednostavno riječi nisu dovoljne. Želim zahvaliti svojoj ženi Aniti na svemu. Ti si jedna predivna i hrabra majka, ovo nimalo nije lako i zato tebi i ostalim ženama skidam kapu’, napisao je nakon rođenja sina.

Par je zajedno živio diljem Europe tijekom njegove nogometne karijere. Isto tako, mnogi obožavatelji su uočili da je za Anitu vrijeme stalo jer izgleda kao i kad se prvi put pojavila u medijima.

U jednoj od rijetkih medijskih izjava prije nekoliko godina otkrila je što učini kad god njen suprug igra. Na pitanje novinara ima li neki poseban ritual prije nego što Dejan istrči na teren odgovorila je:

‘Nekih posebnih rituala nemam, osim što, kad se Dejan prekriži dok utrčava na teren, i ja učinim isto i kažem: ‘Bože, samo da se ne ozlijedi’, rekla je za Večernji list još 2014.