'Sve je izgledalo kao pakao': Realovo čudo od djeteta podiglo buru svojom ispovijesti, ispričao kako su ga tretirali

Svi se pitaju što se događa s Endrickom.

Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Real Madrid je uspio pobijediti Valladolid 3:0 u drugom kolu La Lige. Prvi gol je zabio Federico Valverde u 50. minuti, zatim je drugi gol pao u 88. i dao ga je Brahim Diaz, a mladi Brazilac Endrick koji je ušao u 86. minuti stigao je do kraja meča postići gol. 

Mladi 18-godišnji Brazilac dugo je čekao dolazak u Real Madrid jer ga je najtrofejniji klub na svijetu kupio dok je imao 16 godina. U svojoj domovini je ostao do 18., a sada je poslije gola otkrio da je po dolasku u Madridu prošao pravi pakao. 

'Pobijedili smo 3:0 i možemo biti sretni, bila je lijepa atmosfera na stadionu. Ovo je bila pobjeda pred našim obiteljima koje su bile na tribinama, a meni to puno znači, znamo što smo sve prošli u Madridu. Ljudi su ovdje kritizirali mene i moju obitelj, moju djevojku, to su bili teški trenuci, sve je izgledalo kao pakao. Ali, evo danas je divan dan, treba doživjeti ovaj trenutak, puno nam znači svima', rekao je mladi nogometaš. 

On je i na predstavljanju u Real Madridu pustio suzu, a iako mu je tek 18 godina itekako ima iskustva. U Palmeirasu je uspio da upisati 66 ligaških nastupa i postići 18 golova, a u seniorskom timu Brazila je već odigrao deset mečeva i dao je tri gola.

Endrick je ove godine stigao u Real za 47.5 miliona eura iz Palmeirasa s epitetom jednog od najvećih svjetskih talenata i nogometaša koji će obilježiti budućnost svjetskog nogometa.