Tko je supruga Marija Stanića: Upoznali su se kad je imala 17 godina i igrala rukomet, a evo čime se danas bavi

Mario Stanić više od 20 godina voli Draganu.

Robert Gašpert

Proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić danas slavi 52. rođendan. Mario je dio generacije Vatrenih koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, a rijetko se pojavljuje u javnosti. On je trenutno pomoćni trener za Shakhtar Donetsk, a bio je i voditelj prve sezone emisije (Ne)uspjeh prvaka.

Mario je u sretnom braku sa suprugom Draganom kojom se oženio 2001. godine, a par ima sina Antonija te kćer Evu Mariju. Upoznali su se u Metkoviću kada je ona imala 17 godina i igrala rukomet, a nogometaš je dolazio na njezine utakmice i bio njezin žestoki navijač.

FILIP HOFER 

Vjenčali su se 2001. nakon četiri godine veze, a godinu dana kasnije su imali crkvenu ceremoniju u Londonu gdje je Mario igrao za nogometni klub Chelsea.

Dragana je druga Stanićeva supruga i neki kažu da je era razvoda legendarnih Vatrenih počela s njegovom rastavom. Zbog papira mu je trebalo nekoliko pokušaja da se oženi prvom suprugom Adisom i imaju kćer Emu, no nakon sudbonosnog 'da' ubrzo je uslijedio razvod.

Ljubav je potom pronašao s Draganom. Ona je netipična supruga nogometaša pa se tako rijetko pojavljuje u javnosti. Profil na Instagramu joj je zatvoren, a poznate su tek neke informacije o njoj. Završila je Školu kibernetike i sistemske terapije u Rijeci, a posvetila se iznamljivanju kuće za odmor. Par je izgradio ogromne vile u Dalmaciji. 

 Inače, tijekom Mario je nogometnu karijeru započeo u Željezničaru, a igrao je za Dinamo, Benficu, Chelsea.