Zoran Mamić, bivši sportski direktor Dinama, čeka četvrto dijete, doznaje Story. Nekadašnji nogometaš i njegova 11 godina mlađa partnerica Senka, podrijetlom iz Srbije, će dobiti pojačanje jer par već ima kćerkicu rođenu u svibnju 2020. godine.

52-godišnji Zoran oduvijek je bio zanimljiv medijima i javnosti, pogotovo njegov privatni život. Naime, on već nekoliko godina ljubi atraktivnu Srpkinju Senku Mandić.

Zoran Mamić Senka Mandić.jpg
Pixsell/ Igor Šoban 

Što se tiče njihove ljubavne priče, par se upoznao u Dubaiju gdje je Senka radila u restoranu. Našla se u fokusu javnosti 2019. kad se sa Zoranom pojavila na božićnom domjenku Dinama gdje se nisu odvajali, a upravo se u to vrijeme saznalo da je fatalna Senka trudna.

U svibnju 2020. dobili su kćer koja je njoj prvo, a njemu treće dijete. Krajem prošle godine pojavili su se u Mostaru na press konferenciji Zoranovog brata Zdravka Mamića. Te fotografije možete pogledati OVDJE.

Zanimljivo je istaknuti da je Zoranova najmlađa kći mlađa od njegove unuke koju mu je u listopadu 2018. rodila kći Nina. Drugim riječima, Mamić je već bio djed kad mu je Senka rodila kćer.