GODINAMA LJUBI SAMOZATAJNU EKONOMISTICU: Dario Šarić i lijepa Karla zajedno su 11 godina, a jednom su i prekinuli

Košarkaš se inače ne pojavljuje u javnosti sa svojom djevojkom.

Pixsell/Duško Jaramaz

Hrvatski košarkaš Dario Šarić trenutačno je igrač poznatog NBA kluba Golden State Warriors. Ovaj 29-godišnji Šibenčanin svakodnevno je medijima zbog svojih sportskih uspjeha, ali on svoj privatni život skriva

Dario je već 11 godina u vezi s lijepom Karlom Pušeljić. Par je prošle godine dobio i sina kojem su dali ime Niko

Samozatajni Dario ne priča često o svom privatnom životu, a s Karlom se samo u rijetkim prilikama zajedno pojavio na društvenim događanjima.

Story 

Upoznali su se u Vodicama 2012. godine gdje je lijepa ekonomistica bila na ljetovanju. Zajedno su 2016. godine preselili u Philadelphiju, a samo godinu dana kasnije mediji su pisali kako je Karla spakirala stvari i vratila se roditeljima u Zagreb. No, uspjeli su izgladiti sve probleme i zajedničkim pojavljivanjima u javnosti demantirali sve napise u medijima.

Ljubav je bila jača i izgladili su sve i kruna njihove ljubavi je postao sin. Dario na svojim društvenim mrežama ne objavljuje često obiteljske i privatne fotografije, ali moguće je vidjeti nekoliko lijepih trenutaka s partnericom i sinom. I Karla i Dario imaju zaključane Instagram profile.