BLANKA VLAŠIĆ SLAVI 40. ROĐENDAN: Ovaj poseban datum dijeli s najvažnijom osobom u svom životu

Bivša atletičarka Blanka Vlašić slavi 40. rođendan.

STORY ARHIVA

Bivša hrvatska atletičarka, hrvatska rekorderka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis Blanka Vlašić danas slavi 40. rođendan. Ovaj datum je za bivšu sportašicu izuzetno poseban jer ga dijeli sa sinom Mondom koji danas slavi prvi rođendan.

Instagram 

Podsjećamo, Blanka Vlašić je prošle godine iznenadila sve kad je na Instagramu podijelila vijest da se udala i da je trudna. Njen odabranik je belgijski novinar Ruben Van Gucht.

Bivša atletičarka je uz nekoliko fotografija sa svadbe napisala: 'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu'.

Njezini su je pratitelji zasuli čestitkama, a kako Blanka privatni život strogo krije od javnosti, mnogima je bilo iznenađenje ne samo da se udala, već i to da je u vezi.

Nedugo nakon toga, točnije 8. studenog, omiljena sportašica rodila je u splitskom KBC-u na poseban datum malenog Mondo. Maleni je tada bio dugačak 53 centimetra i težak 4500 grama

'Bit će to internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji. Za krsno ime sam, pak, imala potpunu slobodu izbora', rekla je tada Blanka za Story

Više fotografija Blanke, pogledajte u galeriji.