Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MJESEC DANA PRIJE BRAKA TVRDIO DA NIJE S NJOM: Suprug Blanke Vlašić je sportski novinar, a ima već jedan brak iza sebe

Blanka Vlašić prošle godine se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta.

 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Izvor: Instagram

Iako čuva svoj privatni život, javnost je saznala da se naša bivša atletičarka Blanka Vlašić prošle godine se udala za belgijskog novinaraRubena Van Guchta. Zato je mnoge iznenadila vijest da se udala i da je trudna. Ona je radosne vijesti podijelila je sa svojim brojnim pratiteljima na Instagramu.

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je Blanka uz vjenčane fotografije.

Njen odabranik je belgijski novinar Ruben Van Gucht s kojim je vezu skrivala od javnosti, a on je samo mjesec dana prije vjenčanja tvrdio da nema ništa između njih. 

'Nema ništa između nas. Jednom sam je posjetio, prije tri godine. Rodila se ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. Da, kasnije sam je kontaktirao u vezi toga. Ostali smo u kontaktu i ponekad je posjetim kad sam tamo, ali to je samo na prijateljskoj bazi', rekao je za belgijski Dag Alles.

Međutim, pokazalo se da između njih itekako postoji nešto više od prijateljstva pa su samo mjesec dana nakon ovih njegovih riječi Blanka i Ruben stali pred matičara.

Ruben Van Gucht je 35-godišnji sportski novinar i televizijski komentator u rodnoj Belgiji, a 2017. objavio je i knjigu ‘Sportsman’ u kojoj je pisao anegdote o poznatim sportašima koja je kasnije pretvorena u kazališnu predstavu.

Prije Blanke bio je u braku s influencericom Laurence Van Tongerloo s kojom se razveo u listopadu 2021. godine. 

Ruben i Laurence bili su zajedno od 2012., a vjenčali su se 2014., što znači da su ukupno bili u vezi gotovo 10 godina, od čega sedam u braku. Budući da je jako strastven u vezi svog posla, Van Gucht je ranije otkrio da mu je teško bilo ostvariti balans između posla i privatnog života.

‘Nekad se previše fokusiram na svoj posao, nauštrb drugih stvari u životu’, priznao je.

Vijest o razvodu tad je sam objavio na Instagramu uz zajedničku fotografiju s bivšom partnericom.

Ovaj tandem više ne postoji. Jednom sam je ovdje zaprosio, a tu smo se i vjenčali. Brojne uspomene imaju neprocjenjivu vrijednost. Danas se naši putevi razilaze. Hvala vam što Laurence i meni dajete vremena za nužni odmor, još nismo spremni komentirati’, napisao je tom prilikom.

Više fotografija Blanke Vlašić, možete pogledati u galeriji. 

Povezane vijesti