ŽIVI ŽIVOTOM ŠEIKA ZAHVALJUJUĆI ŽENI: Napustio je nogomet, oženio se 18 godina starijom bogatašicom i postao milijunaš

Sergio Carrallo napustio je nogomet i oženio se 18 godina starijom pa zahvaljući njoj postao milijunaš

Instagram

Sergio Carrallo, bivši talent madridskog nikada nije uspio ispuniti puni potencijal na nogometnim terenima, ali je u fokus javnosti došao zbog zanimljive priče o svom braku. Carrallo je bio velika nada Reala, a za kraljevski klub je potpisao 2012. godine.

Ipak, igrao je samo za rezervnu momčad i čekao priliku, ali nikada je nije dobio.

Stoga, 2016. godine donosi najbolju životnu odluku. Preselio je u Sjedinjene Američke Države i odlučio nakon brojnih nesretnih okolnosti na nogometnom terenu okončati karijeru. Posvetio se studiranju i napredovao.

U SAD-u je upoznao 18 godina stariju milijunašicu, koja će mu kasnije postati i supruga. Riječ je o Britanki Caroline Stanbury (46).

Slavna supruga učinila ga je bogatašem preko noći, a nakon toga i on se sam posvetio biznisu u kojem ima mnogo više uspjeha nego na terenima širom svijeta.

Čini se da je odlazak u SAD bio najbolja odluka u životu jer je studirajući digitalni marketing Sergio upoznao Caroline koja mu je potpuno promijenila život, donosi Večernji.hr.

Inače, Caroline Stanbury je vrlo popularna u Velikoj Britaniji i dolazi iz bogate obitelji.

Poznata je glumica i TV zvijezda, koja je bila u braku s turskim tajkunom Cemom Habibom 18 godina. Kako ističe bivši nogometaš Reala, taj detalj mu nije bio bitan te Caroline voli bezuvjetno.

- Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu.

Ali na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer - rekao je Sergio za Mundo Deportivo.

Nakon što su se vjenčali, njih dvoje su se preselili u Dubai. Sada Carallo živi životom šeika zahvaljujući svojoj ženi. Njih dvoje dijele vilu iz snova i automobile vrijedne nekoliko milijuna eura.

Instagram Sergio Carrallo