Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠA DJEVOJKA DAVORA ŠUKERA IZNENADILA SVIJET KADA JE IZAŠLA IZ RODILIŠTA S BEBOM U RUKAMA: "Bila je to njegova želja"

Autor Sport life

Ana Obregon, bivša djevojka Davora Šukera postala je baka.

 Ana Obregon postala je baka Izvor: Instagram

68-godišnja španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon, bivša djevojka našeg nogometaša Davora Šukera, iznenadila je svijet kada je 20. ožujka izašla iz rodilišta u Miamiju s bebom u rukama.

Prve informacije govorile su kako je postala majka zahvaljujući surogat-majčinstvu, no Obregon sada otkriva nove informacije: nije postala majka nego – baka.

"Ovo je bila Alessova posljednja želja, da na svijet donese svoje dijete", rekla je Obregon za španjolski časopis HOLA!. Tako je otkriveno da je beba začeta sjemenom njezina pokojnog sina, koji je preminuo 2020. godine od raka.

Povezane vijesti

Nakon niza tragedija koje su je pogodile Ana kaže kako je opet sretna. U samo dvije godine ostala je bez sina, a zatim i bez majke, s kojima je bila jako bliska.

"Ono što mi je omogućilo da nastavim živjeti svaki dan je ispunjavanje ove misije", dodaje Ana, piše Dnevnik.hr.

Osim rođenja djeteta,drugi Alessov san bio je objaviti knjigu "El chico de las musarañas", koja će se u prodaji naći 19. travnja, a prihodi će biti namijenjen zakladi koja nosi njegovo ime i čija je misija istraživanje raka. Bila je to također jedna od želja njezina sina prije nego što je preminuo.

Djevojčica Ana Sandra rođena je uz pomoć surogat-majke u Miamiju, gdje je to zakonski dozvoljeno, te je pravno Ana Obregon postala skrbnica svoje unuke.

Obregon će s bebom zasad nastaviti živjeti u SAD-u i nije poznato kada će se vratiti u Španjolsku.

Ana potječe iz obitelji poznatih graditelja nekretnina u Madridu. Studirala je biologiju i postala popularna tijekom 80-ih kada je snimala filmove i televizijske emisije. Devedesetih je imala show, a početkom 2000-ih glumila je u seriji 'Ana y los siete'.

Povezane vijesti