BRZOPOTEZNIM RAZVODOM ŠOKIRALA JAVNOST, A SAD JU 5-GODIŠNJI SIN PODSJEĆA NA BIVŠEG: Domaća sportašica okrenula novi list

Lucija i Ana Zaninović uspješne su domaće taekwondoašice, a Ana je i jedna od ovogodišnjih natjecateljica u popularnom showu ‘Ples sa zvijezdama’. Progovorila je o svom sinu i iznenadnom raspadu braka.

Pixsell/Miranda Cikotić

35-godišnje taekwondoašice iz Splita, Ana i Lucija Zaninović, odavno su poznate javnosti kao jedne od najljepših i najuspješnijih dama hrvatskog sporta, a jedna od njih sada se natječe i u popularnom sowu ‘Ples sa zvijezdama’. Time je pozornost javnosti ponovno usmjerena k Aninom privatnom životu pa smo se odlučili prisjetiti njezinih intimnih uspona i padova.

JADRAN BABIĆ 

Naime, i Ana i Lucija su se udale 2017. godine i to u samo mjesec dana razmaka. Lucija je Nalu Kuzmaniću zavjete izrekla u svibnju, a Ana Duji Đapiću u lipnju. Pored toga, sestre su u malom razmaku postale majke. Naime, Lucija je rodila sina Ervina 2. studenog 2017. godine, dok je Ana 5. prosinca iste godine postala mama dječaka Tome. Ipak, u listopadu 2021. godine na šok mnogih Ana je potvrdila iznenadni razvod nakon četiri godine braka.

Story 

Sada je Ana dala i intervju za Tportal u kojem je progovorila o svojim najvećim svjetskim uspjesima, sudjelovanju na dvije Olimpijade, kao i osvajanju naslova svjetske prvakinje 2011. godine. Tako je rekla da se nakon povlačenja iz natjecateljskog sporta odlučila posvetiti novim avanturama, a jedna od njih je i ‘Ples sa zvijezdama’.

‘Uvijek sam voljela ples, ali mu se zaista ranije nikako nisam stigla posvetiti. Prvo plesno znanje nisam mogla steći ni kroz izlaske jer sam bila posvećena sportu. Nisam čak ni bila na maturalnom plesu, sve sam to morala preskočiti, tako da nisam imala nikakvo iskustvo’, rekla je Ana koju je najviše u vezi sudjelovanja u showu brinulo to što je morala uskladiti poslovne i obiteljske obaveze.

Luka Stanzl/PIXSELL 

‘To mi je bio jedini problem kad su me zvali jer sam razmišljala kako će to izgledati jer sam iz Splita, a većina parova ipak je iz Zagreba, i kako ću sve uspjeti prilagoditi jer imam sina od pet godina. Pitala sam se kako ću biti toliko dugo razdvojena od njega, a opet ga ne mogu nikako dovesti tu jer on ide u vrtić, ima svoj ustaljeni ritam koji mu ne mogu prekidati, remetiti. Ali hvala Bogu, imam sestru blizanku! Ona je preuzela velik dio posla i kada je riječ o obavezama u sportskom klubu u kojem sam trenerica’, otkrila je Ana.

Otkrila je i kako je njezin sinčić Toma više na svog oca u fizičkom smislu, ali je karakter naslijedio od nje.