Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAD TI SE BIVŠA I SADAŠNJA DRUŽE: Tko se sjeća da je naš proslavljeni rukometaš nekad bio s Nevenom Rendeli?

Mirza Džomba dugo je u braku s Belmom Džombom, a prije nje je bio u vezi s voditeljicom Nevenom Rendeli, s kojom je, čini se, u dobrim odnosima.

 Belma-Dzomba-i-Mirza-Dzomba.jpg Izvor: Pixsell/ Patrik Macek

Iako je nova generacija vatrenih rukometaša iznjedrila neke nove nade, zlatnu generaciju ne zaboravljamo lako. Iako su sada u 'u igri' neka nova imena, često se sjetimo, recimo, jednog od najboljih desnih krila na svijetu – Mirze Džombe.

Osim što je žario i palio po terenu, jednako je bio zanimljiv i domaćim ljepoticama, a danas je u sretnom braku s nekad poznatom voditeljicom Belmom Džombom. Nju se posljednjih se godina rijetko može vidjeti u javnosti. Lijepa Belma danas radi kao direktorica Turističke zajednice Općine Kostrena, a posvećena je i obitelji, suprugu Mirzi i njihovim kćerima Uni i Adi.

 Mirza i Belma Džomba imaju dvoje djece. Izvor: Karmela Prpić

Belma i Mirza upoznali su se 2009. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije na Trsatskoj gradini u Rijeci. Budući da je ona u to vrijeme bila poznata voditeljica na RTL Televiziji, a Mirza je imao uspješnu rukometnu karijeru, njihova je veza izazvala veliku pozornost, no vjenčanje je bilo zatvoreno za javnost i mediji, te su fotografi uspjeli ‘ukrasti’ samo nekoliko fotografija.

Nakon vjenčanja par je godinu dana proveo u Poljskoj gdje je Mirza igrao za klub Vivetargi, nakon čega se rukometaš oprostio od karijere, te su se skrasili u Rijeci.

U travnju 2014. dobili su prvo dijete, kćerkicu Unu, a u lipnju 2016. stigla im je i druga kći, Ada.

 Belma Džomba je supruga, a Nevela Rendeli bivša djevojka Mirze Džombe. Izvor: Instagram

Prije Belme, Mirza je bio u vezi s još jednom poznatom voditeljicom, Nevenom Rendeli. Njihova je veza pukla 2005. uoči njegova odlaska na svjetsko prvenstvo u Tunisu, a zajedno su bili pet godina. Čini se da između bivšeg para nema nikakvih zamjerki, budući da je nedavno osvanula fotografija na kojoj su Belma i Nevena pozirale zajedno, a s njima je bila i voditeljica Antonija Blaće.

Nevena je danas u sretnom braku s Makom Vejzovićem s kojim ima troje djece.

Povezane vijesti