ZATEKLA NOGOMETAŠA U KREVETU S PROSTITUTKAMA: Podivljala od bijesa pa ju pretukao zato 'da se smiri'?

Christian Noboa je optužen da je svoju djevojku Keviam Cazo prebio na mrtvo ime nakon što ga je zatekla u krevetu kako ju vara s prostitutkama.

Instagram

Christian Noboa, nogometni veznjak iz Ekvadora, optužen je da je svoju djevojku Keviam Cazo istukao nakon što ga je razotkrila u prevari. Navodno ga je zatekla u krevetu spavaće sobe s dvije prostitutke usred spolnog čina, podivljala te izazvala njegov bijes – nakon čega ju je brutalno istukao.

Profimedia 

Podsjetimo se, Noboa je nogometaš koji trenutno igra za ruski Soči, a 37-godišnjak je trenutno zbog ovog skandala dobio više medijske pažnje no tijekom čitave svoje profesionalne karijere. Keviam, lijepa plavuša s kojom je bio u vezi, ga je javno optužila za varanje, ali i za nasilje u vezi.

Ljepotica je na svom Instagram profilu objavila potresni video u kojem je razotkrila pogled na svoje masnice i ožiljke po tijelu, a za koje je navodno zaslužan njezin sada već bivši dečko Noboa. Keviam tvrdi da je nogometaša uhvatila u prevari te ga suočila s njegovim postupcima, a on je na njezinu opravdanu ljutnju odgovorio agresijom te ju tako dodatno ponizio.

Keviam tvrdi da ju je bivši udario u lice i tijelo svom snagom najmanje 10 puta, a dodala je i kako ovo nije prvi njegov agresivni ispad. Keviam je i sama bivša nogometašica, a danas fitness trenerica. Dosad je šutjela o nasilju koje trpi, ali sada je zaključila da je bilo dosta te je o svemu odlučila istupiti u javnosti. Inače je Keziam majka dvojice sinova i jedne kćeri. Upravo je sinove dobila u vezi s Noboom.

O svemu se oglasio i prozvani nogometaš koji je demantirao svoju djevojku. Noboa tvrdi kako je ona bila pijana i sve izmislila, te kako je nije niti tukao, niti prevario.

‘Bila je pijana i ljuta. Te noći nisam bio s njom, već u drugom hotelu u Dubaiju. Nikoga nisam prevario i nikoga nisam tukao. Svi znaju da nisam takva osoba. Uvijek sam ljubazan prema ljudima. Ovo je jako teška situacija, ne bih nikome poželio da bude u njoj’, pravda se Noboa.

Što je prava istina tek se treba otkriti.