Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTAVIO JU JE ZBOG ANE IVANOVIĆ: Tko je lijepa manekenka zbog koje su tenisačici izvlačili prljavi veš?

Autor Kristina Zrilić

Bivša djevojka Bastiana Schweinsteigera je lijepa Njemica Sarah Brandner koja ima uspješnu manekensku karijeru i veoma je popularna u svojoj zemlji, a tamošnji mediji stali su u njenu obranu nakon što ju je nogometaš ostavio zbog Ane Ivanović.

 Ana Ivanović, Bastian Schweinsteiger i Sarah Brandner Izvor: Instagram

Više od sedam godina njemačka manekenka Sarah Brandner bila je u ljubavi s nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, a onda je u njegov život došla Ana Ivanović i sve se promijenilo preko noći.

Sarah i Bastian vezu su počeli 2007., te su čak neko vrijeme i živjeli zajedno u Münchenu, sve dok se on nije zaljubio u srpsku tenisačicu i 2014. prekinuo s manekenkom. Sari je trebalo vremena da preboli Bastiana, no ni njegovoj novoj ljubavi nije bilo lako budući da su Sarah i Bastian, koji je tad bio kapetan njemačke reprezentacije, bili svojevrsni 'zlatni par' i svi su se nadali da će dugu vezu okruniti brakom.

Kad ga je Ana 'preotela', Nijemci su na nju krenuli drvljem i kamenjem, a medijski stupci punili su se usporedbama ove dvije ljepotice.

Njemački mediji su pisali da je nogometaš ostavio manekenku zbog zavodnice s Balkana, te su navodili da je manekenka plavuša i Strijelac po horoskopu, dok je tenisačica brineta i Škorpion. Dotaknuli su i njihovih jezičnih vještina u kojima je Ana pobijedila sa znanjem ruskog, engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Sara se uz materinji njemački mogla pohvaliti da govori engleski jezik.

Njihova težina im je isto bila važna pa su komentirali kako Ivanović ima čak 14 kilograma više od Brander. Dotaknuli su se i imovinskog stanja koje se tada kod tenisačice procjenjivalo na pet milijuna eura, dok je sada riječ o 16 milijuna dolara, a Bastian ima bogatstvo od 90 milijuna dolara.

Ana i Bastian su se vjenčali 13. srpnja 2016. te imaju sinove Luku i Leona. Da uživaju u obiteljskom životu vidi se po objavama na njihovim Instagram profilima, a nogometaš ne skriva koliko je sretan što je postao otac.

Svojedobno je rekao da je rođenje djece najbolje što mu se dogodilo, a zaključio je: 'Moj dom je gdje su Ana i moji sinovi'.

Sarah koja je dugo patila za njim, također je odavno krenula dalje sa svojim životom.

I dalje je aktivna u svijetu modelinga, a u međuvremenu je postala i nutricionist, te na Instagramu, slično kao Ana, promovira jednostavan život i često objavljuje fotografije bez šminke.

Od 2015. do 2018. bila je u vezi s njemačkim poduzetnikom Michaelom Beierom, a u posljednjem je intervjuu bila vrlo tajnovita o svom ljubavnom životu.

'Tko zna', odgovorila je uz osmjeh pa dodala: 'Sve je u redu. Osjećam se jako dobro'.

Na pitanje o Bastianu odlučno je rekla da je to za nju završena priča.

'Iskreno, naravno da ga se sjetim s vremena na vrijeme, ali to je bilo davno. Nema tu više neke povezanosti. To je završeno poglavlje i to je u redu. Mislim da smo oboje našli svoju sreću i krenuli svatko svojim putem', rekla je ljepotica.