Nogometaš Hajduka Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja dobili su treće dijete. Sretnu vijest objavio je upravo splitski klub na svojoj Facebook stranici.

'Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj', napisali su.

Hrvatski nogometaš koji je u javnosti je najviše ostao zapamćen po skandalu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Upravo su njegovi golovi u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo pomogli reprezentaciji da dođe do Rusije. Kako su tada pisali mediji, Nikola je odbio ući u igru protiv Nigerije u posljednjih nekoliko minuta. Daliću je rekao da ga bole leđa. 

Kasnije je procurilo da je bio uvrijeđen statusom jer je Andrej Kramarić dobio prednost ispred njega. Izbornik je na konferenciji za novinare nakon utakmice rekao kako nitko nije ozlijeđen te da ima tek poneki 'problemčić'. Ubrzo je Kalinića poslao kući. Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu stigla je do finala i osvojila srebro, a Kalinić je prozvan najvećim gubitnikom toga prvenstva. Usprkos svemu igrači i izbornik složili su se da mu daju srebrnu medalju, ali je Kalinić to odbio.

Uz sve nedaće, Nikoli 'leđa čuva' njegova supruga Vanja. Ona mu je podrška još od mladih dana.

Vanja i Nikola upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Splitu 2004. godine. Njemu je tada bilo 19, a njoj 20 godina. Vjenčali su se 2013. godine, no nisu imali veliku ceremoniju jer je Vanja u to vrijeme bila u visokom stupnju trudnoće.

'Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru, a ono na što smo oboje najponosniji svakako je naš sinčić Mateo, jer s njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao', rekla je Vanja svojevremeno za Slobodnu Dalmaciju.

Odrasla je okružena Dalmacijom, u mjestu Trpnju na poluotoku Pelješcu, a što se obrazovanja tiče, završila je Pomorski menadžment. Nakon fakulteta, posvetila se Nikoli. Par je 2019. godine dobio i malenu Lotu, a sad još jednu kćer čije ime nisu otkrili javnosti. 

Predivni supružnici imaju stan nadomak Poljuda.

Više fotografija Vanje, pogledajte u galeriji.

Instagram Vanja Kalinić