Legendarni igrač Vatrenih, a danas nogometni trener Mario Mandžukić slavi 38. rođendan. Bivši nogometaš u stožeru je Zlatka Dalića otkako je napustio igračku karijeru. Mario je jedan od najuspješnijih domaćih nogometaša, a od hrvatske se reprezentacije oprostio nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Proslavljeni Mandžo oduvijek privatni život skriva, jedino se zna da je dugi niz godina u vezi s Ivanom Mikulić, ali njezina pojaljivanja u javnosti su zaista rijetka. Par se upoznao u njegovom rodnom Slavonskom Brodu.

Marijevu Ivanu su mnogi prozvali najtajanstvenijom ženom nogometaša. Nema je gotovo ni na jednoj fotografiji iako je s Marijem kroz njegovu karijeru promijenila tolike adrese brojnih svjetskih metropola. Nema ni društvene mreže, a ni ne pojavljuje se na javnim događanjima.

Ipak, njezini su sumještani iz Strizivojne za vrijeme popularnosti Vatrenih zbog SP-a 2018. godine, opisali je kao skromnu i pristojnu djevojku, a izgleda da Mario njezinu samozatajnost itekako cijeni. Ivana je rodom iz Strizivojne. Izbjegava kamere i glamurozna događanja, a njezine fotografije su rijetkost. Ivana nema niti profil na Instagramu.

Njeni susjedi jednom su prilikom medijima otkrili da su Ivana i njena sestra skromne i lijepe djevojke. Ivanin otac poginuo je 2002. godine u nesreći u termocentrali Kosovo 2 u Obiliću te je djevojke odgajala njihova majka.

O vezi Ivane i Marija ne zna se puno, osim da su skupa oko 17 godine. 

'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji, psom i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', rekao je jednom prilikom Mandžukić za njemačke medije.

Jednom je prilikom otkrio i da pas spava između njega i djevojke svaku večer i to je otprilike najviše što se od Mandžukića ikad moglo čuti o privatnom životu.

Inače, Mandžukić je posljednji angažman imao u AC Milanu kojeg je napustio krajem prošle sezone. U bogatoj karijeri nastupao je i za katarski Al-Duhail, Juventus, Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Kroz karijeru je osvojio čak 24 trofeja među kojima i jednu Ligu prvaka, dva naslova prvaka Njemačke, četiri prvenstva Italije, tri Hrvatske dok je za Vatrene u 89 nastupa postigao 33 gola te je otišao u reprezentativnu mirovinu nakon osvajanja srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.