Proslavljeni hrvatski nogometaš Mario Stanić danas slavi 52. rođendan. Mario je dio generacije Vatrenih koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, a rijetko se pojavljuje u javnosti. On je trenutno pomoćni trener za Shakhtar Donetsk, a bio je i voditelj prve sezone emisije (Ne)uspjeh prvaka.

Mario je u sretnom braku sa suprugom Draganom kojom se oženio 2001. godine, a par ima sina Antonija te kćer Evu Mariju. Upoznali su se u Metkoviću kada je ona imala 17 godina i igrala rukomet, a nogometaš je dolazio na njezine utakmice i bio njezin žestoki navijač.

Mario-i-Dragana-Stanic.jpeg
FILIP HOFER 

Vjenčali su se 2001. nakon četiri godine veze, a godinu dana kasnije su imali crkvenu ceremoniju u Londonu gdje je Mario igrao za nogometni klub Chelsea.

Dragana je druga Stanićeva supruga i neki kažu da je era razvoda legendarnih Vatrenih počela s njegovom rastavom. Zbog papira mu je trebalo nekoliko pokušaja da se oženi prvom suprugom Adisom i imaju kćer Emu, no nakon sudbonosnog 'da' ubrzo je uslijedio razvod.

Ljubav je potom pronašao s Draganom. Ona je netipična supruga nogometaša pa se tako rijetko pojavljuje u javnosti. Profil na Instagramu joj je zatvoren, a poznate su tek neke informacije o njoj. Završila je Školu kibernetike i sistemske terapije u Rijeci, a posvetila se iznamljivanju kuće za odmor. Par je izgradio ogromne vile u Dalmaciji. 

 Inače, tijekom Mario je nogometnu karijeru započeo u Željezničaru, a igrao je za Dinamo, Benficu, Chelsea.