Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'VODIO SAM MOMAČKI ŽIVOT, A BIO OŽENJEN': Štimac je varao svoju prvu suprugu, a sreću je pronašao tek nakon razvoda

Igor Štimac imao je turbulentan razvod od Suzane Žunić s kojom je dobio troje djece, a nakon nje se skrasio s Lanom Bucat s kojom ima dva sina.

 Igor-Stimac.jpg Izvor: STORY ARHIVA

Proslavljeni nogometni reprezentativac, Igor Štimac, imao je turbulentan brak, a poslije i razvod od Suzane Žunić.

Par se upoznao 1989. nakon što je Suzana proglašena za Miss Jugoslavije. Igor je tada bio perspektivni igrač Hajduka i često su se susretali na javnim događanjima. Vrlo brzo su se zaljubili i vjenčali 1990. Zajedno su dobili troje djece, a rastali su se nakon 19 godina braka.

'Dok sam bila u braku s Igorom, naslušala sam se komentara kako sam slijepa i gluha pored zdravih očiju i ušiju, kako ništa ne razumijem kada sam i dalje s njim, a neki su me i žalili. Mnogi oko mene nisu mogli shvatiti zašto ne zatražim razvod i zašto živim u takvom braku. Osuđivali su me iako nisu znali pravu istinu, niti su znali koliko je teško raskinuti brak u kojem su djeca', otkrila je Suzana u jednom intervjuu.

 Igor štimac je varao ženu s Alkom Vuicom. Izvor: DRAŽEN KOKORIĆ

U javnosti se dugo godina pisalo da je Igor u tajnoj vezi s pjevačicom Alkom Vuicom. Sama Alka je kasnije rekla da Suzanu iznimno cijeni i da joj je žao što je zbog nje bila povrijeđena. 'Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obje jako voljele istog muškarca i vjerovale mu. I obje proživjele kalvariju', pisala je Slobodna Dalmacija.

Štimac je nakon razvoda novu sreću pronašao s Lanom Bucat. Mediji su pisali da su zajedno bili dok je Igor bio u braku pa ga je zbog toga bivša supruga izbacila iz stana. Za Story je kasnije rekao kako mu je zbog svega žao. 'Nisam bio dovoljno posvećen obitelji. Vodio sam momački život, a bio sam oženjen i imao sam djecu', rekao je Štimac.

 Igor Štimac dobio je još dvojicu sinova s Lanom Bucat. Izvor: Story

Igor i Lana zaručili su se i dobili dva sina, a početkom 2018. cijelu obitelj su okupili na dvostrukom slavlju. Tada šestomjesečni Niko primio je prvi sakrament u crkvi Svetog Ivana Krstitelja na Trsteniku nakon čega se slavlje nastavilo u hotelu Fanat na Žnjanu.

'Bilo je emotivno, lijepo i svečano, u krugu obitelji. Niko je bio odličan tijekom svete mise i ceremonije krštenja. Posebno iznenađenje za Ivana i njegove prijatelje u povodu Ivanova rođendana bio je dolazak pravog mađioničara', opisala je tada Lana za Story.

Osim krštenja najmlađeg člana obitelji, tog je dana Ivan slavio rođendan i s oduševljenjem na torti puhao u šest svjećica.

Povezane vijesti