BOGINJI S NOGOMETNIH TERENA NI IBRAHIMOVIĆ NIJE ODOLIO: Otkrivena tajna zavodničkog uspjeha najseksi novinarke

Talijanska sportska novinarka Diletta Leotta otkrila je čemu duguje besprijekoran izgled.

Profimedia

Znana kao najatraktivnija sportska novinarka svijeta, Diletta Leotta, sada je otkrila što joj pomaže u borbi sa stresom. Zanosna Talijanka raskošnih oblina tako je s fanovima podijelila svoju formulu uspjeha u intervjuu koji je dala za jedan talijanski medij.

'Sport, samo sport. Treniram svaki dan minimalno sat vremena', rekla je Diletta i dodala kako puno putuje zbog posla te da novinari na terenu, poput nje, moraju biti u formi. ‘Sport i treninzi oslobađaju stresa, pritiska, jednostavno u treninzima je tajna’, objasnila je Diletta.

Leotta je inače voditeljica talijanskog DAZN-a te ima svoju sportsku emisiju na radiju 105. Diletta se bavi stručnim analizama utakmica i svaki da izvještava o aktualnim sportskim temama, a kako je njezin poslodavac otkupio ekskluzivna prava za utakmice talijanske Serije A, posebno je posvećena praćenju talijanske nogometne lige.

No, osim po vrsnom poznavanju sportske tematike, Diletta je znana i kao božica ljepote s nogometnih terena. Mnogi joj zavide na savršenoj liniji, a njezinoj ljepoti nisu uspjeli odoljeti ni neki slavni muškarci.

‘Nezgodno je kada puno sjedite, a ima i tih momenata na poslu, tako da i taj problem možete ispraviti treninzima. U teretanu odem kada stignem od obaveza, ali većinom radim kućne vježbe, nekada odradim i jogu koja puno pomaže, pogotovo za stres’, odala je Diletta te tako fanovima otkrila čemu zahvaljuje figuru iz snova.

Talijanka je bila prozvana i najseksi novinarkom svijeta, a na društvenim mrežama često dijeli svoje provokativne fotografije. Trenutno je u vezi s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom koji igra u Newcastle Unitedu, a svojevremeno je bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom. Nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, među ostalima i sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Naime, u siječnju 2021. saznalo se da je Zlatan proveo noć u kući sportske novinarke te da je s njom imao aferu iako je bio u braku. Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a onda je otišao kod Dilette s kojom je ostao da ranih jutarnjih sati.

'Viđeni su zajedno od 21:20 do petnaest minuta do ponoći, kad su svjetla ugašena i više se te noći nisu palila', naveo je tada neimenovani izvor.