‘SVE EMOCIJE NA JEDNOJ FOTOGRAFIJI’: Sinčić Nives i Gorana Ivaniševića zabilježio romantičan trenutak roditelja

Nives Ivanišević pokazala je kako je dočekala supruga Gorana kada se vratio iz Australije s Australian Opena.

Instagram

Nakon što je Novak Đoković pobijedio na Australian Openu te osvojio svoj rekordni Grand Slam, naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević vratio se kući. Naime, Goran je službeno trener Novaku, a kako je njihova australska avantura završila pobjedonosno, vratili su se svojim kućama.

Goranova supruga Nives dočekala ga je raširenih ruku, a na Instagramu se pohvalila nježnim, romantičnim trenutkom koji je fanovima zorno pokazao kako je prošao njihov susret nakon Goranovog povratka kući.

‘Napokon’, napisala je uz fotografiju na kojoj je skočila Goranu u zagrljaj, a otkrila je i da je iza kamere bio njihov sinčić Oliver, što je romantični trenutak učinilo još posebnijim. U kadru im se pridružio i njihov kućni ljubimac, pas pasmine samojed, a koji je veselo gledao romantično zezanje svojih vlasnika.

‘Sve emocije na jednoj fotografiji!’, ‘Predivni’, ‘Apsolutno šarmantno! Goran se vratio i oboje izgledate kao da vam je 20. Bravo i Oliju za fotografiju’, ‘Baš ste slatki’, neki su od brojnih komentara koje je Nives dobila od fanova ispod fotke.

Inače, podsjetimo se, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017., a godinu dana kasnije došla je na svijet i kruna njihove ljubavi – slatki Oliver. Radijskoj voditeljici on je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.