NEYMAR 'BACIO OKO' NA LIJEPU HRVATICU: 'Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti...'

Napopularnija hrvatska nogometašica Ana Maria Marković fotografijom u dresu privukla je Neymarovu pažnju.

Instagram

Brazilski reprezentativac Neymar 'bacio je oko' na najpopularniju hrvatsku nogometašicu Anu Mariju Marković. Naime, nakon što je Hrvatska poražena od strane Argentine, lijepa Hrvatica objavila je fotografiju u kockastom dresu koja se svidjela Neymaru.

Instagram 

'Kako god, opet sam ponosna na vas', napisala je nogometašica.

Ana Maria je rođena u Švicarskoj 1999. godine, a 2020. dospjela je do prve lige Grasshoppera. Na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli zabila je gol za hrvatsku reprezentaciju, a nekoliko puta je proglašena i najljepšom nogometašicom svijeta.

Neymarov potez čak mnoge nije ni iznenadio jer se već ranije pisalo o vezi između njega i Hrvatice, osobito nakon što je Ana Maria obznanila da se povremeno i čuje sa slavnim nogometašem.

'Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa', izjavila je tada.

Instagram 

Da je Ana Maria popularna na društvenim mrežama dokazuju i brojke obožavatelja pa ih tako trenutno ima više od milijun i pol dok ona prati svega 500 ljudi, no među njima je i Neymar.