MUŽ JOJ JE OPTUŽEN ZA SILOVANJE, A NAPADAJU NJU: Lijepa manekenka prolazi kroz pakao, a to nije najgore što se dogodilo

Nekadašnji supermodel Joana Sanz više je od pet godina u braku sa čuvenim nogometašem Danijem Alvesom, a ovih se dana našla u vrlo teškoj situaciji.

Instagram

Brazilski nogometaš Dani Alves nedavno se našao u pritvoru, budući da ga je 23-godišnja djevojka optužila za silovanje, a sad se na udaru našla i njegova supruga.

Instagram 

Kako je žrtva opisala, sportaš ju je navodno napastvovao 30. prosinca prošle godine u noćnom klubu u Barceloni, a policiji ga je prijavila dva dana kasnije.

Dani Alves je potom nekoliko puta mijenjao svoj iskaz, pa ga je istražni sudac u Španjolskoj odlučio zadržati u pritvoru. Dok je žrtva dala identičan iskaz policiji i sudu, nogometaš je za tri dana dao tri različite izjave: od toga da se nije dogodilo ništa i da je ne poznaje, do toga da su se sreli u toaletu na kratko pa do toga da su imali odnose uz njenu suglasnost.

Instagram 

Daniju prijeti zatvorska kazna od četiri do dvanaest godina, a njegova supruga Joana Sanz našla se u vrlo teškoj situaciji. Nakon što joj je suprug, s kojim je u braku od 2017. godine, uhićen, priznala je da se osjeća vrlo loše jer joj je nekoliko dana ranije preminula majka, zbog čega je molila da je svi ostave na miru.

'Molim predstavnike medija koji su ispred moje kuće da poštuju moju privatnost. Majka mi je umrla prije tjedan dana', poručila je ona nakon suprugovog uhićenja. Istaknula je da je odjednom izgubila dva važna životna oslonca i zamolila za malo empatije.

Joana Sanz je potom obrisala s Instagrama sve suprugove fotografije, no ne krije koliko joj je teško.

'Srce moje, možeš li podnijeti ovoliko boli?', napisala je ona prije nekoliko dana.

Međutim, Joana se našla na udaru javnosti jer ju na Instagramu uznemiravaju brutalnim porukama. Tako joj je jedna djevojka napisala da je ona 'suradnica silovatelja', dok joj je druga poručila da 'treba imati bar malo srama', kao i: 'ti si gov*o, a muž ti je silovatelj'.

'Znam tko je moj muž i znam da se prema svima odnosi s poštovanjem. Čak i kad me je upoznao, nije pokazao nikakvo nepoštovanje. Mnogo puta sam vidjela kako su žene prilazile mom mužu u VIP prostorijama, pokušavajući ga zavesti pred mojim očima', izjavila je ona, ali je ubrzo obrisala sve njegove fotografije.

Neki navijači koji podržavaju Alvesa poručili su Joani da je 'pacov koji napušta brod koji tone' jer nije stala na stranu supruga.

Joana Sanz je, inače, vrlo popularna španjolska manekenka, koja je tijekom karijere surađivala s mnogim čuvenim brendovima, a samo neki od njih su Jimmy Choo i Yves Saint Laurent. Na Instagramu je prati više od 900 tisuća ljudi, a osvojila je i mnoga priznanja u oblasti modelinga.